مدیرمسئول كیهان گفت؛ یكی از مضحك ترین اظهارات برخی از عوامل فتنه در این روزها، شرط گذاری برای حضور در انتخابات است، دقیقا مانند آن كه كفش دزد برای پیشنماز شدن خود شرط و شروط تعیین كند!
مدیرمسئول كیهان به دورخیز جریان انحرافی برای ورود به مجلس اشاره كرد و گفت؛ شناخت این افراد نیز چندان دشوار نیست و افزود؛ به نظر می رسد كه این جریان در تعامل با فتنه گران برای تضعیف جبهه اصولگرایان تلاش می كند.
به گزارش کیهان، از پائیز سال 1378 تا سال 1388 برخی از برنامه ریزان شناخته شده كودتاهای مخملی نظیر جان كین، ریچارد رورتی، هابرماس، تموتی گارتن اش، مایكل ایگناتیف، آگنش هلمر به ایران تردد داشته و طی نشست های پی در پی با سران جبهه اصلاحات درباره كودتای رنگی و براندازی نرم به رایزنی نشسته بودند و در همین مدت، تعدادی از عوامل بعدی فتنه 88 نیز در سفرهای خارجی با مراكز اطلاعاتی آمریكایی و اروپایی و نظریه پردازان و تدارك كنندگان كودتای مخملی نظیر جرج سوروس در تماس پیوسته بوده اند.
حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه كیهان كه پنج شنبه شب به دعوت هیئت فاطمیون اهواز -حدیث كساء- در اجتماع مردم این شهر حضور یافته بود با اشاره به ساختار جمهوری اسلامی ایران و نقش و جایگاه ولایت فقیه در آن گفت؛ نظام اسلامی ما در بستر حكومت جهانی حضرت بقیه الله الاعظم- ارواحنا له الفداء- شكل گرفته است و ابعاد جهانی آن كه امروزه به وضوح در میان ملت های مسلمان دیده می شود برخاسته از ساختار مهدوی جمهوری اسلامی ایران است. وی در ادامه گفت: امام راحل ما و خلف حاضر او در اداره حكومت اسلامی از نسخه اسلام ناب محمدی(ص) تبعیت می كنند و این همان نسخه عدالت گستر و ظلم ستیزی است كه مراد غایبمان بر آن تاكید ورزیده و می ورزند. بنابراین ولی فقیه قطب نمای حكومت مهدوی است و كسانی كه امروزه از ولی فقیه پیروی نمی كنند در ادعای انتظار خود صادق نیستند و یا نقشه راه را به غفلت گم كرده یا وانهاده اند. این عده به هنگام ظهور حضرت صاحب الزمان(عج) نیز، حاكمیت ایشان را برنمی تابند، مگر آن كه توبه كرده و به خود آیند.
شریعتمداری، با انتقاد از كسانی كه اصرار دارند شرایط كنونی كشور را «بحرانی» معرفی كنند گفت؛ شرایط كنونی كشور به این علت كه امروزه جمهوری اسلامی ایران پرچمداری خیزش های اسلامی منطقه را برعهده دارد، بسیار «حساس» است و این حساسیت برخاسته از اوج اقتدار است. مدیرمسئول كیهان اظهار داشت؛ در حالی كه آمریكا و متحدانش نگرانی توأم با اضطراب خود از جلوداری ایران در انقلاب های اسلامی منطقه را انكار نمی كنند، شماری از پیاده نظام از نفس افتاده آنها اصرار دارند حساسیت ناشی از جایگاه و نقش برجسته ایران اسلامی در معادلات منطقه ای و جهانی را «بحران» معرفی كنند و توضیح نمی دهند كه اگر ما دچار بحران شده ایم چرا دشمنان بیرونی جیغ بنفش می كشند؟! و نتانیاهو با عصبانیت فریاد می كشد كه «در خاورمیانه به هر طرف نگاه می كنیم، خمینی و خامنه ای را می بینیم» و «دیلی میل» از فتح سرزمین فراعنه به دست انقلاب اسلامی ایران خبر می دهد و دهها و صدها نمونه دیگر كه همه روزه شاهد آن هستیم. مدیرمسئول روزنامه كیهان در ادامه به تشریح تحولات منطقه و مختصات كنونی خیزش های اسلامی در مصر، یمن، تونس، مراكش، اردن و موقعیت متزلزل آل سعود پرداخت و گفت؛ با توجه به این شرایط آیا به نظر شما، رابرت گیتس حق ندارد كه از مدیریت هوشمندانه تحولات منطقه توسط رهبرمعظم انقلاب عصبانی باشد و از تبدیل خاورمیانه به عقبه استراتژیك جمهوری اسلامی ایران سخن بگوید؟
مدیرمسئول كیهان، پس از تشریح جایگاه برجسته جمهوری اسلامی ایران و اوج اقتدار كنونی آن گفت؛ در این حال و هوا، گروهها و جریاناتی نظیر فتنه گران 88 و جریان انحرافی بسیار حقیرتر و بی مقدارتر از آنند كه بتوانند به اهداف شوم خود دست پیدا كنند و افزود؛ گروه انحرافی به خودی خود قد و قواره ای ندارد ولی متاسفانه در كانون قدرت نفوذ كرده و از منابع ثروت بهره می گیرد كه خوشبختانه این روزها حركت قانونمندی برای پیشگیری از سوء استفاده آنها در جریان است و نتایج مثبت و قابل توجهی نیز در پی داشته است.
شریعتمداری در بخش دیگری از سخنان خود، سران فتنه را به چوب كبریت های مصرف شده تشبیه كرد كه مثلث آمریكا و اسرائیل و انگلیس آنها را با توهم آتش افروزی در ایران از قوطی بیرون كشیده و آتش زده اند و امروزه مانند همه چوب كبریت های سوخته از خاصیت افتاده اند و افزود؛ البته نباید از این نكته غافل بود كه ممكن است دشمن قوطی كبریت های دیگری نیز در آستین داشته باشد. مدیرمسئول كیهان گفت؛ یكی از مضحك ترین اظهارات برخی از عوامل فتنه در این روزها، شرط گذاری برای حضور در انتخابات است، دقیقا مانند آن كه كفش دزد برای پیشنماز شدن خود شرط و شروط تعیین كند! آنها به خوبی می دانند باید به جرم وطن فروشی، همكاری مستقیم با سرویس های اطلاعاتی آمریكا و اسرائیل و انگلیس كه اسناد آن موجود است و به خاطر جنایت های فراوانی كه مرتكب شده اند در انتظار مجازات های سنگین باشند و شرط گذاری آنها به یقین نوعی فرار به جلوست و با هدف به فراموشی سپردن جنایات خویش صورت می پذیرد.
گفتنی است در این نشست حضرت آیت الله موسوی جزایری نماینده ولی فقیه در استان خوزستان و امام جمعه محترم اهواز نیز حضور داشت كه شریعتمداری در آغاز ضمن قدردانی از این عالم بزرگوار و یار صدیق و فداكار حضرت امام و رهبرمعظم انقلاب، گفت؛ سخن گفتن در محضر حضرت آیت الله جزایری، درس پس دادن است و بسیار دشوار و جسارت من در این مجلس صرفاً از نوع امتثال امر است.
به گزارش خبرنگار كیهان از اهواز، شریعتمداری بعدازظهر پنج شنبه نیز در گردهمایی ناظران شورای نگهبان استان خوزستان شركت كرد. مدیرمسئول كیهان از شورای نگهبان با عنوان، دروازه بان مراكز تصمیم ساز و سیاست پرداز نظام یاد كرد و با تشریح چرخه نظارت استصوابی گفت؛ نظارت استصوابی خدمت دوسویه به مردم و نظام است. زیرا این شورا با كسب اطلاعاتی كه در اختیار عامه مردم نیست و به دلیل حفظ حرمت اشخاص نباید هم افشا شود، مانع از فریب مردم توسط افراد فاقد صلاحیت می شود و از سوی دیگر با پیشگیری از ورود این افراد به مراكز حساس نظام، امنیت كانون های تصمیم ساز و سیاست پرداز نظام را تضمین می كند و دقیقا به همین علت هیچیك از دشمنان بیرونی و جریانات فاسد و ضدانقلاب را نمی توان آدرس داد كه علیه نظارت استصوابی موضع نگرفته باشند.
مدیرمسئول كیهان افزود؛ فتنه و انحراف در آغاز شكل گیری، نشانه هایی از خود بروز می دهد كه با رصد كردن این نشانه ها به آسانی می توان فتنه گران و منحرفان را قبل از ورود آنان به فاز عملیاتی، شناسایی كرد و در ادامه به برخی از شاخصه ها برای كشف كانون های فتنه و انحراف اشاره كرد و درباره هر یك از آنها نظیر «انگاره سازی»، «ائتلاف ناهمگن ها»، «پیوندهای پشت صحنه»، «جنگ تابلوها»، «تفاوت تابلوها و شناسنامه ها» توضیحاتی داد و نمونه هایی از مصادیق هر یك از این ترفندها در عرصه سیاسی كشور و كلید كشف آنها را برشمرد.
شریعتمداری در بخش دیگری از سخنان خود گفت؛ این روزها شاهد تحرك برخی از جریانات فتنه گر و منحرف برای حضور در انتخابات مجلس نهم هستیم و افزود؛ ابتدا باید توجه داشت كه ترانه دو صدایی این جریانات درباره شركت یا عدم شركت در انتخابات یك طرح فریب است. آنها با همه توان پای صندوق های رأی می روند و در انتخابات شركت می كنند، چرا كه برخلاف آنچه به دروغ اعلام می كنند، از سلامت انتخابات اطمینان كامل دارند بنابراین فرصت حمایت از نامزدهای همسو با خود را از دست نمی دهند. مدیرمسئول كیهان ادامه داد؛ جریانات فتنه گر و منحرف این روزها برای حضور در انتخابات حركتی چند سویه را آغاز كرده اند. ابتدا می كوشند، افرادی را كه كمتر شناخته شده اند و به قول خودشان از نظر سابقه بیرونی «سفید» هستند، به میدان بفرستند تا رد صلاحیت نشوند و دوم، معرفی تعداد قابل توجه از افرادی كه می دانند رد صلاحیت خواهند شد. معرفی این عده با هدف رد صلاحیت آنها و سپس تبلیغات خارجی روی آن صورت می پذیرد. از این عده در ضمن به عنوان پشتوانه برای گروه اول استفاده می شود تا به گمان آنها، نظام برای پرهیز از فراوانی رد صلاحیت شده ها، به پذیرش صلاحیت گروه اول تن بدهد! كه صد البته خیالی خام است و شورای نگهبان نشان داده كه از قانون عدول نمی كند و محور سوم؛ معرفی افراد شناخته شده ای از میان برخی مسئولان سابق در دولت های كارگزاران و اصلاحات است كه در جریان فتنه 88 موضع صریحی نداشته اند.
شریعتمداری گفت؛ این در حالی است كه سكوت برخی افراد شناخته شده در فتنه 88 به مفهوم و معنای همراهی با فتنه آمریكایی-اسرائیلی 88 است و این افراد صلاحیت نامزدی مجلس را ندارند. كسانی كه در مقابل اهانت به حضرت امام(ره)، همراهی با اسرائیل و آمریكا، اهانت به ساحت مقدس امام حسین(ع)، ائتلاف با منافقین و بهایی ها و سلطنت طلب ها و دهها جنایت دیگر ساكت بوده اند چگونه انتظار دارند به مجلسی كه عصاره فضیلت های ملت است راه یابند؟ مدیرمسئول كیهان به دورخیز جریان انحرافی برای ورود به مجلس اشاره كرد و گفت؛ شناخت این افراد نیز چندان دشوار نیست و افزود؛ به نظر می رسد كه این جریان در تعامل با فتنه گران برای تضعیف جبهه اصولگرایان تلاش می كند.
شریعتمداری در ادامه این نشست به پرسش های حاضران پاسخ گفت.