دانش آموزان آبادانی به مناسبت دهه فجر جشنواره غذا برپا کردند.
مدیر آموزش وپروش آبادان در حاشیه این جشنواره گفت: در این جشنواره که به همت مسئولان این آموزشگاه برپا شده است دانش آموزان هنرستانی انواع غذاها، میان وعده ها و صبحانه هایی را که طبخ و آماده کرده بودند به معرض دید گذاشتند.
سید محمد مولوی افزود: در جشنواره مذکور 60 نوع غذای سالم، بدون چربی، کاملا بهداشتی، همراه با خلاقیت، ظرافت و استفاده از ترکیب رنگی مناسب و با کمترین هزینه به نمایش درآمده است.
وی از ایجاد نشاط و شادابی در بین دانش آموزان، ترویج سنت های فراموش شده، تشویق نسل جوان و نوجوان و پرکردن اوقات فراغت به عنوان اهداف اصلی از برگزاری این جشنواره نام برد.
گفتنی است امام جمعه و جمعی از مسئولان شهری از این جشنواره دیدن کردند.