تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۱
کد خبر: ۵۶۵۵۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

افتادگي دريچه ميترال چيست؟

يك متخصص قلب و عروق گفت: افتادگي دريچه ميترال نوعي بيماري قلبي است كه ميزان درگيري قلب با آن در شدت‌هايي متفاوت از خيلي كم، متوسط و شديد متغير است.

سعيد يزدان‌خواه اظهار كرد: اين بيماري ممكن است با نارسايي دريچه همراه باشد كه اين نارسايي نيز به صورت خفيف، متوسط و شديد بروز مي‌يابد.

وي ادامه داد: در اين بيماري، ديواره دريچه ميترال كه يكي از دريچه‌هاي قلب است، مقداري ضخيم شده و در نتيجه، اندازه دريچه نسبت به عمق قلب بزرگ مي‌شود و بنابراين مقداري از دريچه تا خورده و حالت افتادگي پيدا مي‌كند.

اين متخصص قلب و عروق بيان كرد: افتادگي دريچه ميترال نوعي بيماري قلبي محسوب مي‌شود و نياز به پيگيري مرتب دارد. افرادي كه افتادگي دريچه ميترال بدون نارسايي دارند به طور معمول بايد هر سه سال يك بار اكو انجام دهند و در صورتي كه اين بيماري همراه با نارسايي قلبي باشد، بستگي به شدت نارسايي و علايم بيماري هر 6 ماه تا سالي يك بار نيازمند انجام اكو هستند.

يزدان‌خواه درباره علايم بيماري افتادگي دريچه‌اي ميترال توضيح داد: تپش قلب و درد در قفسه سينه از علايم اين بيماري است و در صورتي كه بيماري همراه با نارسايي دريچه نيز باشد، فرد دچار تنگي نفس مي‌شود.

وي گفت: اگر اين بيماري در صورت معمول خود بروز يابد، معمولا مشكلي براي فرد ايجاد نمي‌شود ولي در صورتي كه همراه با نارسايي باشد، به تبع شدت نارسايي و علايمي كه ايجاد مي‌شود، مشكل‌زا خواهد بود و فرد بايد به پزشك مراجعه كرده و به صورت مرتب پيگير وضعيت بيماري خود باشد.

اين متخصص بيماري‌هاي قلب و عروق اظهار كرد: بيماري افتادگي دريچه ميترال، مادرزادي است و اگر فردي دچار نارسايي دريچه‌اي ميترال است و شدت نارسايي در حال بيشتر شدن باشد، بايد به پزشك مراجعه شود تا اقدام‌هاي لازم براي درمان صورت گيرد.
مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار