دوره آموزشی یکروزه اصول طراحی کارخانجات اعضای قطب خلیج فارس( منطقه 9 معاونت غذا و داروی کشور) در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، برگزار شد.
این دوره با هدف ارتقای دانش علمی کارشناسان مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی این اعضا برگزار شد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی این دانشگاه گفت: در این دوره آموزشی 55 نفر از کارشناسان نظارت بر مواد غذایی با تکنولوژی جدید نظارت بر مواد غذایی آشنا شدند.
ˈسیمین فقهیˈ تصریح کرد: این دوره بر اساس مصوبه نشست ششم قطب خلیج فارس که آذرماه امسال در شهرستان دزفول برگزار شده بود تشکیل شد.
وی افزود: با برگزاری چنین دوره هایی کارشناسان ضمن افزایش دانش با جدیدترین تکنولوژی روز شناسایی تقلبات و نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی آشنا می شوند که نتیجه آن تضمین کننده سلامت و ایمنی غذایی مصرف کننده است.