تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۶
کد خبر: ۵۵۹۸۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
طي امسال انجام شد؛
ثبت 1293 مقاله به نام دانشگاه شهيد چمران در ISC‌‌
رییس دانشگاه شهیدچمران اهواز با اشاره به پیشرفت‌های تحقیقاتی این دانشگاه در سال‌هاي اخير، گفت: امسال‌ يك‌هزار و 293 مقاله به نام دانشگاه در ISC ثبت شده‌است.

دكتر حسن مروتی در مراسم افتتاحيه سیزدهمین کنگره علوم خاک ایران که امروز، 8 بهمن‌ماه در آمفی تئاتر دانشكده علوم دانشگاه شهيدچمران برگزار شد، با مروري بر پيشينه اين دانشگاه اظهارداشت: دانشگاه شهیدچمران با 240 هکتار مساحت که اکنون 60 هکتار آن در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دارد، اولین شاخه خود را پیش از انقلاب جدا کرد.

وی افزود: در سال‌های اخیر دانشگاه علوم‌وفنون دریایی خرمشهر، دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء بهبهان و دانشگاه جندی‌شاپور دزفول از دانشگاه شهیدچمران جدا و اکنون به‌صورت دانشگاه‌هاي مستقل در حال فعالیت هستند.

رییس دانشگاه شهیدچمران اهواز ادامه‌داد: علاوه بر این در حال حاضر دانشگاه صنعتی شهدای هویزه در حال مستقل شدن است و به‌زودی به جمع ديگر دانشگاه‌های خوزستان می‌پیوندد.

مروتی تصریح‌کرد: پارک علم‌وفناوری استان از دستاوردهای مهمی است که از شاخه‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه شهیدچمران اهواز می‌باشد و اکنون این مرکز تحقیقاتی به‌صورت یک سازمان مستقل در حال فعالیت است و یکی از پارک‌های موفق و پیشرو کشور محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان‌کرد: یکی از قدیمی‌ترین دانشکده‌های دانشگاه، دانشكده کشاورزی است که بخشی از آن در ملاثانی قرار داشت‌ و اكنون به دانشگاه كشاورزي و منابع‌طبيعي رامين خوزستان تبديل است؛ گروه آبیاری این دانشکده نيز به‌صورت جداگانه تحت عنوان دانشکده علوم آب فعالیت می‌کند و تنها قطب علوم آب کشور است.

رییس دانشگاه شهیدچمران اهواز اظهارکرد: بخش بزرگی از پیشرفت علمی و تحقیقاتی کشور مربوط به دانشگاه‌ها است و دانشگاه‌ها به‌ویژه دانشگاه شهیدچمران از نظر تولید مقاله، سهم بزرگی در ارتقا رتبه علمی کشور دارد.

مروتی یادآورشد: در حال حاضر 550 نفر عضو هیأت‌علمی و 17 هزار دانشجو در 13 دانشکده دانشگاه مشغول به فعالیت‌اند و براساس رتبه‌بندی علمی ISC دانشگاه شهیدچمران امسال در رتبه 9 از نظر توليد مقاله قرار گرفت.

موسسه تحقیقات آب‌وخاک، دانشگاه شهیدچمران اهواز، پارک علم‌وفناوری خوزستان، شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، بانک کشاورزی، سازمان جهاد کشاورزی، سازمان محیط زیست و استانداری از جمله حامیان برگزاری سیزدهمین کنگره ملی علوم خاک ایران هستند.
مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار