تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۳
کد خبر: ۵۵۱۳۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس اداره آموزش و پرورش رامهرمز خبر داد

تقدیرازفعالان شوراهای‌آموزش‌و‌پرورش در رامهرمز

رئیس اداره آموزش و پرورش رامهرمز، تقدیر از هفته فعالان شوراهای آموزش و پرورش این شهرستان را در هفته‌ای به‌همین مناسبت خبر داد.

زاهد ممبینی امروز اظهار کرد: شوراهای آموزش و پرورش یکی از مراکز تصمیم‌گیری و پیشبرد اهداف این اداره در شهرستان‌ها هستند.

وی ادامه داد: در هفته گرامیداشت شوراهای آموزش و پرورش، برنامه‌های ویژه‌ای برگزار خواهد شد که از فعالان این حوزه تقدیر به عمل می‌آید.

رئیس اداره آموزش و پرورش رامهرمز تصریح کرد: شوراهای آموزش و پرورش در بستر وحدت، ایمنی و انسجام، توسعه پایدار و مشارکت نهادها و خیرین بسیار تاثیرگذار خواهند بود.

وی افزود: با الگوپذیری از سیره ائمه معصومین و توسعه مشارکت‌های مردمی و تعلیم و تربیت صحیح می‌توان به منویات مقام معظم رهبری نزدیک شد.

ممبینی در پایان خواستار حضور همه اعضای شورای اداره آموزش و پرورش رامهرمز در برنامه‌های پیش‌رو به مناسبت این هفته شد.
مرجع / فـارس
:
:
:
آخرین اخبار