نشست هماهنگی برپایی دعای ندبه کشوری در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران، در این نشست در سخنان کوتاهی، اظهارداشت: این مراسم معنوی به مناسبت نهم ربیع الاول سالروز آغاز امامت و ولایت حضرت بقیه الله الاعظم (عج) که روز «دانشگاه، مهدویت و انتظار» نامیده شده و به منظور ترویج فرهنگ مهدویت و ایجاد فضای معنوی در دانشگاه برگزار می شود.
گفتنی است دعای ندبه صبح روز جمعه، بیستم دی ماه، با حضور قریب به 2 هزار نفر از اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه های اهواز و نیز عموم شهروندان علاقه مند، در مسجد امام خمینی (ره) دانشگاه شهید چمران برگزار می شود.
مراسم دعای ندبه پس از اقامه نماز جماعت صبح در مسجد، با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی و قرائت دعا و مداحی حاج صادق آهنگران برگزار شده و به طور هم زمان از شبکه اول صداوسیما بر روی آنتن خواهد رفت.
مسیر تردد شرکت کنندگان از درب غربی دانشگاه(درب جدید) واقع در بلوار گلستان است.
در این نشست همچنین مباحثی پیرامون هرچه باشکوه تر برگزارشدن دعای ندبه مطرح و با توافق اعضای حاضر به تصویب رسید.
اي كاش مسجد كار خودش را درست انجام ميداد!
فعلا همه چي جابجاست.نتيجه اش هم وضع موجود!
ركود علمي دانشگاه چمران واضح وروشن است!مگر اينكه طبق روال معمول اين سالها منكر شويم وسرمان رازير برف كنيم!