معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی خوزستان از تولید صنعتی 34 تن گوشت بوقلمون برای نخستین بار در استان خبر داد.
محمدمشکورزاده گفت: این میزان گوشت از تنها واحد پرورش بوقلمون به روش صنعتی در شهرستان لالی که در خرداد ماه سال جاری جوجه ریزی کرده بود تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
وی گفت: واحد یاد شده سه هزار و 950 قطعه جوجه بوقلمون در یک دوره 18هفته پرورش داده بود که در پایان دوره سه هزار و 687 قطعه روانه کشتارگاه شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی خوزستان، متوسط وزن بوقلمون ها در پایان دوره پرورش9 کیلو و26گرم و درصد تلفات تا پایان دوره را 6/6 درصد اعلام کرد.
مشکورزاده تولید و پرورش بوقلمون را با توجه به اقلیم متنوع استان و ظرفیت های دیگر به صرفه و سودآور توصیف کرد.
مناطق شمال شرق و شرق خوزستان برای تولید و پرورش صنعتی بوقلمون مناسب است و می توان با توسعه این صنعت ، اشتغال مولد برای افراد جویای کار و کارآفرین فراهم کرد.