تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۲
کد خبر: ۵۲۰۱۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

ثبت اولین پیروزی عملیات غیرصنعتی و دومین شکست ‌حفاری

در هفته دوازدهم رقابت‌های لیگ برتر فوتسال کشور، عملیات غیر صنعتی ماهشهر به اولین پیروزی خود دست پیدا کرد و ملی‌حفاری نیز دومین شکست خود را تجربه کرد.

این هفته از مسابقات روز گذشته (15 آذرماه) برگزارشد که ملی‌حفاری میهمان دبیری تبریز، صدرنشین لیگ بود که در یک دیدار پرگل، با نتیجه 5 بر 3 مغلوب این تیم شد. حفاری اکنون از 11 دیداری که انجام داده است با 21 امتیاز در مکان چهارم قرار گرفته است.

در همین هفته عملیات غیر صنعتی ماهشهر نیز میزبان شهرداری ساوه بود که در پایان با نتیجه 3 بر 2 از سد حریف خود گذشت و توانست به اولین برد خود در این رقابت ها دست پیدا کند. نماینده ماهشهر نیز از 11 بازی‌ای که برگزار کرده است، با چهار امتیاز در قعر جدول جای دارد.

در هفته سیزدهم روز جمعه (22 آذرماه) ملی‌حفاری میزبان شهرداري تبريز است و عملیات غیر صنعتی ماهشهر در اصفهان به مصاف تیم زمزم می‌رود.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار