تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۵
کد خبر: ۵۲۰۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

تکمیل پروژه بلوار بزرگ عمار شوشتر

شهردار شوشتر از تکمیل پروژه بزرگ بلوار عمار این شهرستان خبر داد و گفت: این بلوار از نظر منظر شهری و فضای سبز در شوشتر نمونه خواهد بود.

آرش دُر امروز  اظهار کرد: بلوار عمار در شرایط کنونی تنها برای تردد جدول‌کاری شده  و فضای سبز و نور برای تردد در شب در ان در نظر گرفته نشده است و در طرح جدید این مشکل برطرف می‌شود.

وی افزود: طرح اجرایی در این بلوار در کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر شوشتر به تصویب رسیده و به این دلیل در دستور کار اجرایی شهرداری شوشتر قرار گرفته است.

وی با اشاره به اعتبار در نظر گرفته شده برای اجرای این پروژه افزود: برای اجرای این پروژه اعتباری از محل عمرانی استانی در نظر گرفته شده است و بزودی این پروژه اجرایی خواهد شد.

وی تاکید کرد: در تلاش هستیم تا با اجرای پروژه‌های بزرگ در چهره شهر تغییراتی ایجاد کنیم و به این دلیل از همه توان مهندسی و اجرایی شهرداری بهره خواهیم برد.

دُر خاطر نشان کرد: شهرداری شوشتر در این راستا برنامه‌های زیادی دارد که برای اجرای آنها نیازمند مشارکت مردم هستیم و به این دلیل خواهشمندیم مردم در راستای کمک به شهرداری عوارضات و بدهی‌های خود را به شهرداری پرداخت کنند تا بتوان شاهد تسریع در اجرای این پروژه‌ها باشیم.

شهردار شوشتر تاکید کرد: می‌کوشیم تا پروژه بلوار عمار شهر شوشتر در اسرع وقت به پایان برسد، البته تکمیل این پروژه نیازمند تخصیص اعتبارات عمرانی دولت است و باید توجه داشت که این اعتبارات در حال حاضر 30 درصد تخصیص دارند.
مرجع / فـارس
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
شوشتری
|
Germany
|
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۶
0
1
بسیار عالی
captcha
آخرین اخبار