مديركل اوقاف و امور خيريه خوزستان از اجراي طرح بازسازي و توسعه بقاع متبركه در استان خبر داد و گفت: در اين مرحله، بازسازي 15 بقعه شاخص در دستور كار قرار دارد.
حجتالاسلام سيدعلي ميرمحمدي اظهار كرد: در طرح بازسازي و توسعه بقاع متبركه، بقاع شاخص در اولويت قرار گرفتهاند، البته اين اولويتبندي با توجه به شرايط مالي و اعتباري سازمان، انجام شده است.
وي ادامه داد: 25 بقعه متبركه شاخص در استان داريم كه عمدتا در شهرهاي دزفول، شوش، شوشتر، ايذه، باغملك و هنديجان قرار دارند كه در اين مرحله از اجراي طرح، بازسازي 15 بقعه در دستور كار قرار گرفت.
مديركل امور اوقاف و امور خيريه خوزستان گفت: با توجه به ورود خيرين در مقوله وقف، اين ادارهكل از مشاركت نيكوكاران در طرح بازسازي و توسعه بقاع متبركه استان بسيار استقبال ميكند. فضا براي مشاركت خيرين هم در طرح بازسازي و هم به عنوان خدام افتخاري زائران امامزادگان فراهم است.