متاسفانه امسال به دنبال سهلانگاری و عدم چارهجویی مسئولان باران پائیزی از آسمان راه تنفس و از زمین مسیر تردد مردم را دچار مشکلاتی بزرگتر از سالهای گذشته کرده است.
از دو روز گذشته بارش بارانهای شدید و یکدست مشکلات زیادی را برای شهروندان شهرهای استان به دنبال داشته است.
مشکلاتی چون آبگرفتگی معابر، کوچهها و خیابانها و همچنین سرریز شدن چاههای فاضلاب که البته هر ساله با این وضعیت به ویژه در فصول بارندگی دست به گریبان هستند.
البته امسال معضلی به نام «تنگی نفس» نیز بسیاری از شهروندان را راهی بیمارستان کرد و بر دیگر مشکلات پیشروی غلبه کرد.
در این بین با بارش بارانهای اسیدی هزاران خوزستانی به ویژه در شهرستانهای اهواز و امیدیه روانه بیمارستان و درمانگاه شده و درمان شدند.
مسئولان نیز در این خصوص با ارائه آمارهایی متفاوت وضعیت را تعبیر و تفسیر کردند و کلاف سر درگم تنگی نفس و بارانهای اسیدی را بدون پایان رها کردند...
اما درمانی برای آبگرفتگیها؛ امسال نیز چون سالهای پیش دقیقا با برگزاری جلسات یکی دو روزه پیش از آغاز بارندگیها مسئولان خوزستانی فکری به حال مدیریت بحران کرده و به اصطلاح خودشان برای پیشگیری از آبگرفتگیها و سهولت تردد مردم در این روزهای بارانی تمهیداتی ناموثر اندیشیدند.
*آمار بیماران دیگر ارائه نمیشود
اما روز گذشته حجت تمام شد و رئیس فوریتهای پزشکی خوزستان اظهار کرد: دیگر آماری از بیماران تنفسی پس از بارانهای اسیدی ارائه نخواهد شد!
رئیس فوریتهای پزشکی خوزستان درباره آمار مراجعهکنندگان بیماریهای تنفسی پس از بارندگیهای اخیر در استان خوزستان مراکز فوریتهای پزشکی گفت: دیگر آماری به خبرگزاریها ارائه نخواهد شد.
سیداسدالله موسوی، علت این کار را مصوبه جلسه امروز در استانداری خوزستان بیان کرد.
*تعطیلی مدارس تنها راه حل
باز هم نتیجه این جلسات، تعطیلی مدارس بود که البته امسال به درازا هم کشیده شد تا همچنان دستها روی دست بماند و ابر و باد و مه و خورشید و فلک دست به دست هم دهند تا آبگرفتگی رفع شود.
امروز بسیاری از مناطق شهرهای آبادان، خرمشهر، شادگان، اهواز دچار آبگرفتگی هستند و کوچهها و خیابانهای آنها مسیر تردد را به طور قطع به روی مردم سد کردهاند.
متاسفانه امسال باران پائیزی از آسمان راه تنفس مردم و از زمین مسیر تردد آنها را دچار مشکلاتی بزرگتر از سالهای گذشته کرده است.
انتظار میرود در این زمینه مسئولان استانی و شهرستانی (به ویژه شهرداریها و ادارات آبفا) با نگاهی تازه و نو این وضعیت را دنبال کنند تا مردم را نوستالژی تلخ تکرار مکررات آبگرفتگی رهایی بخشند.