گزارش های اورژانس ها حکایت از مراجعه زیاد مردم با عارضه تنگی نفس به اورژانس های بیمارستانی دارد که به گونه ای مشابه وضعیت بوجود آمده پس از از اولین باران پاییزی در هفته های گذشته می باشد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: با آغاز موج جدید بارندگی ها از دیروز در نقاط مختلف خوزستان، تعداد زیادی از مردم استان با عارضه تنگی نفس به بیمارستان ها مراجعه کرده اند.
دکتر ساسان موگهی در این باره اظهارداشت: گزارش های اورژانس ها حکایت از مراجعه زیاد مردم با عارضه تنگی نفس به اورژانس های بیمارستانی دارد که به گونه ای مشابه وضعیت بوجود آمده پس از از اولین باران پاییزی در هفته های گذشته می باشد.
وی افزود: در شهرستان امیدیه حدود 400 نفر از شهروندان به بیمارستان مراجعه کرده اند که به دلیل ازدحام بسیار بالای مراجعه کنندگان، کلیه نیروهای بیمارستان و حتی کسانی را که در خانه بوده اند فراخوان داده و کار خدمات رسانی به بیماران را انجام داده ایم.
موگهی ادامه داد: در همین راستا از اداره کل محیط زیست استان خواسته ایم که در این خصوص بررسی لازم را بعمل آورد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز که در اورژانس بیمارستان امام خمینی اهواز حضور یافته بود اظهارداشت: هم اینک ازدحام بسیار زیادی در اورژانس وجود دارد و همین شلوغی و مراجعه تعداد بالا کار خدمات رسانی را بسیار مشکل نموده است.
ˈعلیرضا نجفیˈ از مردم خواست با صبر و حوصله حداکثر همکاری را با کارکنان اورژانس ها داشته باشند تا امر خدمت رسانی سرعت بخشی شود.
بارندگی در دو هفته گذشته در خوزستان، بیش از پنج هزار نفر را به علت تنگی نفس راهی بیمارستان کرد.