تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۱
کد خبر: ۵۰۶۵۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اجرای طرح ویژه نظارت بر دام‌های قربانی در خوزستان

مدیرکل دامپزشکی خوزستان از اجرای طرح ویژه نظارت بهداشتی و شرعی بر دام‌های قربانی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی در استان خبر داد.

مصطفی کنارکوهی ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن دهه محرم اظهار کرد: در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی، کارشناسان دامپزشکی در قالب 53 اکیپ ثابت و 39 اکیپ سیار، کنترل نظارت بهداشتی بر عرضه گوشت در استان و شبکه‌های تابعه را، در دو شیفت کاری از ساعت هفت صبح تا ساعت 21 سازماندهی می‌کنند.

وی اضافه کرد: اجرای این طرح در راستای عرضه گوشت بهداشتی و در نتیجه حفظ سلامت شهروندان عزیز صورت می‌گیرد و کارشناسان این اداره علاوه بر نظارت بهداشتی، آگاهی و اطلاعات لازم درخصوص نحوه کشتار، مشخصات دام سالم و بیماری‌های دامی قابل انتقال به انسان را در اختیار مردم و هیئت‌های عزاداری قرار می‌دهند.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان خاطرنشان کرد: با هماهنگی‌های صورت گرفته، علاوه بر اکیپ‌های سیار بازرسی کشتارگاه‌های دام استان نیز در این دو روز به منظور پذیرش دام‌های قربانی و ذبح آنها از ساعت هفت صبح تا ساعت 13 آمادگی لازم را داشته و بازرسان بهداشتی گوشت و ناظر شرعی در محل کشتارگاه مستقر هستند و مردم می‌توانند دام‌های نذری خود را در این مراکز کشتار کنند.

وی در پایان عنوان کرد: کارشناسان دامپزشکی به‌منظور نظارت بر ذبح دام‌های نذری ویژه تاسوعا و عاشورای حسینی در مساجد، هیئت‌های مذهبی، حسینیه‌ها و ادارات دامپزشکی سطح استان مستقر بوده و آماده ارائه راهنمایی‌های لازم به صورت حضوری و یا از طریق تلفن 1512 و 3369121 در اهواز به شهروندان گرامی هستند.


مرجع / فـارس
برچسب ها: خوزستان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
دکتر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۰
0
0
چقدر زحمت می کشند این دامپزشکا،دست مریزاد
:
:
:
آخرین اخبار