تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۳
کد خبر: ۵۰۶۱۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پايان پيكارهاي قهرماني كونگ‌فو بانوان كشور در دزفول

مسابقات قهرماني كونگ‌فو بانوان كشور به ميزباني دزفول برگزار شد.

عبدالمحمد پورموسي، نايب رييس هيات كونگ‌فو استان اظهار كرد: اين رقابت‌ها در چهار رده سني نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان با حضور 200 كونگ‌فوكار از هشت استان در بخش آنزان رزم برگزار شد.

وي ادامه داد: در اين رقابت‌ها 10 تيم از استان‌هاي فارس، همدان، گلستان، خوزستان، كرمانشاه، يزد، كرمان و خراسان جنوبي شركت داشتند.

نايب‌رييس هيات كونگ‌فو خوزستان گفت: در رده سني بزرگسالان، فارس الف، فارس ب و خوزستان الف به ترتيب اول تا سوم شدند و در رده سني جوانان تيم فارس الف، فارس ب و كرمانشاه به ترتيب به مقام‌هاي اول تا سوم دست پيدا كردند.

وي بيان كرد: در رده سني نوجوانان تيم فارس الف، فارس ب و همدان به ترتيب اول تا سوم شدند و در رده سني نونهالان تيم فارس الف، فارس ب و خوزستان به مقام‌هاي اول تا سوم رسيدند.

پورموسي درخصوص سطح برگزاري اين مسابقات بيان كرد: اين مسابقات براي اولين بار است كه در اين سبك برگزار شد و از سطح بالا و خوبي برخوردار بود.

وي درباره ميزباني دزفول در اين رقابت‌ها گفت: همه استان‌ها از ميزباني ما راضي بودند. اين ميزباني‌ها باعث مي‌شود كه ورزشكاران خوزستاني بتوانند راحت‌تر در اين مسابقات شركت كنند و هزينه كمتري پرداخت كنند و همچنين استان ميزبان مي‌تواند باتوجه به امتياز ميزباني، دو تيم در اين رقابت‌ها شركت دهد.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار