در این شب شعر که با عنوان فرعی «پاسداشت شاعران خوزستان از کارون عزیز» ترتیب یافته بود، شاعران خوزستانی «کارون سروده»های خود را در پاسداشت این رودخانه ی باستانی و تکریم نقش و حضور موثر کارون در عرصه ی زیستی و تاریخی استان خوزستان خواندند
خوزنیوز: در مخالفت با انتقال آب سرچشمه های کارون و همگام با مردم، شب شعر «از کارون تا زندگی»، توسط جمعی از شاعران خوزستانی در اهواز برگزار شد.
به گزارش خوزنیوز، در این شب شعر که با عنوان فرعی «پاسداشت شاعران خوزستان از کارون عزیز» ترتیب یافته بود، شاعران خوزستانی «کارون سروده»های خود را در پاسداشت این رودخانه ی باستانی و تکریم نقش و حضور موثر کارون در عرصه ی زیستی و تاریخی استان خوزستان خواندند.

در این اقدام نمادین که با حضور شاعران و اهالی فرهنگ خوزستان، فعالان محیط زیست و جمع کثیری از علاقمندان به ادبیات و دوستداران روخانه ی کارون، بر بالکن موزه ی هنرهای معاصر اهواز در جوار کارون برگزار گردید اشعاری با محوریت کارون، اقلیم دوستی و جهان وطنی ، نقش این رودخانه در زندگی اهالی خوزستان، تاریخیت آن در پس زمینه ی تفکر فرهنگی استان و پتانسیل های شعری این عنصر بومی، خوانده شد. تاثیر نمادین امتداد تاریخی رودخانه ی کارون و گره خوردگی آن با زیست اجتماعی و نمود و بازتاب آن به شیوه های مختلف و برداشت های استعاری گوناگون در فرهنگ و ادبیات جنوب، با نگاهی به کلیت شعر جنوب و بخشی از آن که در این نشست ادبی مطرح شد، به خوبی قابل شناسایی است . آن چه که باعث شده رودخانه ی کارون از صرف یک عنصر جغرافیایی به یک عنصر فعال اقلیمی در زیست-فرهنگ خوزستان تبدیل شود همین یک پارچگی شکل گیری مدنیت و شهرنشینی و ساخت فرهنگی حول این رودخانه است. در کنار این، تاثیرات محسوس اقلیمی رودخانه ی کارون در حوزه ی آبی خوزستان با سیرابی دو تالاب هورالعظیم و شادگان، تامین آبی سفره های زیرزمینی حوزه های دشتی، آبرسانی به زمین های کشاورزی و ایجاد فرصت های شغلی در بخش ماهیگیری و شیلات در کنار کاهش سطح آب در سال های اخیر و کیفیت نامطلوب آب آشامیدنی، باعث شده تغییر مسیر و انتقال آب از سرچشمه های کارون، نگرانی هایی جدی را پیرامون آینده ی اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، زیست محیطی و سلامت استان خوزستان در پی داشته باشد. این نگرانی ها به حدی است که در یک ماه اخیر فعالیت های اعتراضی و نمادین متعددی همچون تشکیل زنجیره های انسانی توسط گروه های مردمی صورت گرفته است. این دغدغه ها باعث شده تا اهالی ادب خوزستان در دومین فعالیت مدنی خود پس از ارسال نامه ی جمعی به رئیس جمهور، اقدام به برگزاری شب شعر در جهت در مرکز توجه قرار دادن کارون و با هدف جلوگیری از انتقال آب آن نماید.

در این شب شعر که با استقبال مردمی قابل توجهی مواجه شد شاعران علاوه بر خواندن شعر به ذکر نکاتی پیرامون درک خود از کارون، زندگی در استان خوزستان و تبعات نامطلوب انتقال آب از سرچشمه ها بر زندگی مردم پرداختند.
در شب شعر «از کارون تا زندگی» شاعرانی چون قاسم آهنین جان، بهمن ساکی، رضا بختیاری اصل، مهدی مرادی، فردین کوراوند، حیاتقلی فرخ منش، علیرضا شکرریز، سیامک میرزاده، محمدرضا جعفری، روزبه صالحی، محمد نوروزی بابادی و تعدادی دیگر از شاعران خوزستانی شعرهایی را به «کارون» تقدیم کردند. گفتنی است انجمن شعر اهواز قصد دارد به زودی منتخبی از «کارون سروده»ها را در قالب مجموعه شعر، منتشر کند.