افسوس...
دليلي ندارد که عرض رودخانه اين همه گسترده باشد.اگر بتوان عرض آن را به حداکثر80يا 100 متر نگاه داشت هم رودخانه پر آب تر است وعم در ساخت پل ها نيز بهتر ميتوانيو عمل کنيم.
|
مگر شما خوزستانی نیستید که از شما بر میاد که خوزستانی نیستید ودلت به حال خوزستان نمی سوزد مگر کارون بزرگ چرا کوچک می شود
|
شما که اطلاعی ندارید لطفا نظر ندید
عرض رودخانه در شرايط فعلي كه آب كمي وجود داره واقعا زياد بووده و به خاطر اين موضوع آب سرعت كافي واسه از بين بردن و تشكيل نشدن جزيره ها رو نداشته!! اگه لايروبي بشه و عرض كم بشه آب جريان پيدا ميكنه و ديگه جزيره از وسط آب در نمياد!!!
دوست عزیز یکم چشماتو باز تر کن و تنگ نظر نباش .میخوای اصلا 10یا 15 مترش کنن که شما قصه هزینه ساخت پل رو نخوری.این کشور رو خوزستان رو پا نگه داشته نفنت به کنار .بیشترین صنایع مادر کشور.بزرگترین گمرکات کشور.بیشترین تولیدات کشاورزی کشور.بیشترین منبع درآمد کشور یک پنجم آبهای جاری کشور میخوای تا بازم بگم اونوقت تو فکر هزینه ساخت 4 تا پل هستی.
واقعا تاسف باره که هیچ کس به فکر خوزستان و خوزستانی ها نیست، نفت و گاز و تمام منابع غنی این استان داره این کشور تغذیه می کنه ولی مردمش دارن با فقر و محرومیت دست و پنجه نرم میکنن.
چرا اینجوری این کارون بزرگ پس نمایندگاتن مجلس کجایند ؟
من یه اصفهانیم به خوزستانیهای عزیز بگویم که زمان جنگ را بیادتون بیارید زمانی که خرمشهر را از دست دادید و از شهر و دیار خودتون فرار کردید و خیلیهاتون به شاهین شهر اصفهان آمدید و مهمان نوازی کردیم و مهمتر از همه این حرفا خرمشهر را اصفهانیا آزاد کردند و جوانان با غیرت اصفهان تو جنگ از جانشان واسه خوزستانتون مایه گذاشتند.حالا این زنجیرهای انسانی و اعتراضات شما خوزستانیها جواب اون محبتهای اصفهانیها به شماست حاشا به این غیرت!!!!!
بالاخره باید کارون عرضش کم بشه که کم آب بودنش به چشم نیاد
به اسم ساحل سازی ومحل تفریح برای مردم دارن عرض رودخانه رو کم میکنن که اگر یه روزی اب کارون انتقال دادن به استان های دیگه مردم متوجه کم شدن اب کارون نشن
چه کاریه همشو پارک کنن ابشو هم بفرسن اصفهان ازاین بهتر می خوان؟
به اين كار ميگويند ساحل سازي .نميگويند لاغر سازي. هر چه مقطع كوچكتر شود سرعت آب بيشتر ميشود ودر نتيجه رسوبگذاري كمتر ودر نتيجه نياز به لايروبي كمتر خواهدشد. لذا بي دليل ايراد نبايستي گرفت . شما هم ( خوز نيوز ) همه حرفي را چاپ نكنيد .
درسته آب کارون بوی گند میده بیشتر جاهاش باتلاقه ولی مال خودمونه
افسوس کارون را با زجر و شکنجه ازبین نبرید
كارون ديدني در عيد نوروز!
قربون سوادت ، اگه یه کاره ای بودی احتمالا کل رودخونه رو خشک می کردی.
تصاوير دلخراش و باعث تاسف است اميد ان ميرود كه مسولان يك روز از خواب بيدار شوند و ايقدر وانمود نكنند كه خوابند
معصومه ابتکار (همسر سید محمد هاشمی اصفهانی)
راست ميگه طرف. اصلا رودخونه براي چى؟ اسفالتش كنين كه ديگه پل هم لازم نداشته باشيم. اين همه خرج!!!
متاسفم كه شماهم عليرغم ادعا هايتان پيام ها را سليقه اي پخش مي كنيدوتاب تحمل انتقاد هاي نه تنها سياسي بلكه حتي فني را هم نداريد. ميدانم كه اين پيام را هم نمي نويسيد .من هم قول ميدهم هيچوقت براي شما پيام نگذارم . متاسفم
مسوولین اهواز و استان هم در دست لابی انتقال اب کارون به اقایان کمک میکنند که توطعه ها و طرح های ضد ملی را به اجرا بگذارند وای بر مسوولین استان و شهر اهواز
چی بگیم وقتی کسی جز خودمون فریادمونو نمی شنوه ...
دیگه باید فاتحه دریاچه ارومیه و رود کارون را خوند.
عرضش رو اینقدر کم کنید تا یکی توش بیوفته جنازش هم پیدا نشه ...
یک دله اب نباید به اصفهان ارسال شود انوقت خودم از زاینده رود یک بشکه اب برمیگردانم
ان الله یسقط قوم الظالمین کارون اگه کم اب بشه همه مریض میشیم اینو تو گوشتون بکارید
درود بر مرده رود! که زورش از زنده ها بیشتره!