تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۸
کد خبر: ۵۰۰۰۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

برگزاری رزمایش پدافند غیر عامل در خوزستان

خوزنیوز: رزمایش آموزشی پدافند غیرعامل دفاع سایبری در اهواز برگزار شد.

به گزارش خوزنیوز، صبح امروز و در پنجمین روز هفته پدافند غیرعامل که به عنوان «امنیت سایبری، فناوری نوین و پدافند غیرعامل» نام گذاری شده رزمایش آموزشی پدافند غیرعامل دفاع سایبری در اهواز با رمز یا علی ابن ابی طالب(ع) برگزار شد.

معاون امنیتی، انتظامی استاندار خوزستان گفت: کشور در فناوری سایبری و مقابله با تهدیدهای دشمنان پیشرفت های خوبی داشته است. نوع جنگ ها و شیوه های تهاجمی دشمنان امروزه تغییر شکل یافته و از حالت نظامی به سایبری و مجازی تبدیل شده اند.

شیخ رباط به هواپیماهای بدون سرنشین دشمن اشاره کرد وگفت:شکار هواپیماهای جاسوسی توسط نیروهای نظامی ایران، نشان از پیشرفت های ما در مقابله با حملات و تهدیدهای سایبری دشمنان دارد.

وی افزود:جنگ های سایبری حتی قادر است اوضاع کشوری را به طور کامل مختل و رابطه ملت و حکومت در آن کشور را قطع کنند.

علی اصغر قوچانی افزود: این نوع جنگ ها و تهدیدها هزینه هایی به مراتب کمتر نسبت به جنگ های گذشته دارد اما اثرات و تبعات آن سخت تر است. در گذشته، تهدیدها و اقدام های دشمنان علیه کشور موضوعی امنیتی و نظامی بود و این امر مستلزم به کارگیری نیروی انسانی بیشتر، تجهیزات و امکانات بسیار و صرف وقت زیادی و در عین حال هزینه بر بود .

مدیرکل پدافند غیرعامل خوزستان گفت: با توجه به تهدیدهای نوین و پیشرفت فناوری ها نوع حملات دشمن بیشتر در فضای سایبری انجام می شود که کاربرد هواپیماهای بدون سرنشین نمونه بارزی از این نوع اقدام هاست.

وی گفت: این رزمایش در سه حوزه زیستی، سایبری و زیرساختی رزمایش سایبری در اهواز برگزار می شود.

لازم به ذکر است در روزهای پایانی هفته نیز که به ترتیب به عنوان «تولید ملی، صنعت، انرژی و پدافند غیرعامل» و «استاندارد سازی، زیرساخت و پدافند غیرعامل» نام دارند برنامه هایی در زمینه موضوع های مرتبط با نام گذاری این روزها در خوزستان برگزار خواهد.
captcha
آخرین اخبار