تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۳
کد خبر: ۴۹۶۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

یک طرح جدید اتهام فساد اخلاقي عليه كان

رئيس صندوق بين‌المللي پول كه به تازگي از زير بار سنگين اتهام تجاوز جنسي به خدمتكار يك هتل در آمريكا شانه خالي كرده، با اتهام فساد اخلاقي جديد روبرو شد.

به گزارش فارس به نقل از شبكه فرانسوي "TF1 "، در شرايطي كه اتهام تجاوز جنسي وارده از سوي خدمتكار يك هتل در آمريكا به "دومينيك استراوس‌كان " اخيرا به عنوان يك ادعاي دروغ مطرح شده و ادعاي بي‌گناهي رئيس سابق صندوق بين المللي پول اندك اندك رو به تقويت است، هم‌اكنون اتهام فساد اخلاقي گذشته وي سر باز كرده و قرباني اين تجاوز جنسي كه يك خبرنگار 32 ساله است، از وي به دادگاه شكايت كرده است.

بر اساس اين گزارش، "تريستان بانون " خبرنگار و نويسنده 32 ساله‌اي كه بارها از تجاوز جنسي دومينيك استراوس‌كان به خود سخن گفته بود ولي تاكنون از وي شكايت نكرده بود، قصد دارد اكنون از استراوس‌كان به دادگاه شكايت كند.

وي در گفت‌وگو با روزنامه فرانسوي "اكسپرس " در اظهاراتي در اين باره اعلام كرد: «من ديگر نمي‌خواهم به خاطر عدم شكايت از استراوس‌كان به عنوان يك دروغگو شناخته شوم و همه فكر كنند كه چون دروغ مي‌گويم، به دادگاه شكايت نمي‌كنم. از هشت سال پيش كه من مورد تجاوز جنسي استراوس‌كان قرار گرفتم، تا به امروز انگشت اتهام عده زيادي به سوي من بوده و عده‌اي مرا دروغگو قلمداد كرده‌اند اما ديگر مي‌خواهم به اين شايعات پايان دهم.»

ترستان بانون اعلام كرده است كه در سال 2003 در حين مصاحبه مطبوعاتي با استراوس كان مورد آزار جنسي قرار گرفته و استراوس‌كان از وي خواسته است كه در حين مصاحبه دستش را در دست بگيرد و پس از آن به سوي وي حمله ور شده است.
captcha
آخرین اخبار