طرح اماني كتاب به منظور توسعه فرهنگ كتابخواني و ايجاد انگيزه مطالعه در بين ارباب رجوع و پرسنل ادارات، سازمانها و نهادهاي دولتي در ادارات دزفول برگزار ميشود.
به گزارش خوزنیوز به نقل از ایسنا، غلامعلي تاج، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي دزفول، اظهار كرد: اين طرح با همكاري بخش خصوصي در دست بررسي و اقدام است و ما اين طرح را در كليه ادارات و سازمانهايي كه تمايل داشته باشند اجرا ميكنيم.
وي افزود: تعهد ادارات را تنها به در اختيار گذاشتن يك فضاي حداقلي است و تامين نيروي اجرايي و كتاب و فضاسازي از تعهدات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي و بخش خصوصي است. در اين طرح كليه پرسنل و مراجعان به سازمانهاي مشمول طرح ميتوانند كتاب مورد نظر خود را بهصورت اماني دريافت و پس از مطالعه عودت دهند. فروش كتاب در اين مراكز نيز با تخفيف قابل ارائه است.
او بيان كرد: تعداد كتابها براي هر دستگاهي بستگي به فضاي انتخاب شده دارد و حداقل 300 عنوان كتاب در هر محل قابل ارائه ميباشد. البته اين كتابها بهصورت دائم در حال تغيير ميباشند.
وي، با اشاره به مكانهاي اداري پرتردد، يادآور شد: ادارات و سازمانهايي كه معمولاً رفت و آمد بيشتري در آنها صورت ميگيرد از اولويت بالاتري برخوردار هستند.