تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۲ - ۲۱:۲۲
کد خبر: ۴۸۹۰۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

گرشاسبي: بازرس AFC ايرادي از ورزشگاه غدیر نگرفت

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان گفت: بازرس کنفدراسیون فوتبال آسیا نتوانست ايرادي از ورزشگاه غدیر اهواز بگیرد.

حمیدرضا گرشاسبی پس از بازدید بازرس کنفدراسیون فوتبال آسیا از ورزشگاه 50 هزار نفری غدیر اهواز که امروز (21 مهرماه) انجام شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تشکر می کنم از رسانه ها و صدا و سیما که در این راستا به ما بسیار کمک کردند؛ چرا که اگر حمایت ها و تلنگرهای شما نبود، نمی توانستیم این ورزشگاه را به پایان برسانیم. هم چنین باید از مسوولان استان هم که در این رستا به ما کمک کنند، قدردانی کنم.

وی افزود: نمایندگان AFC تاكنون چهار بار است که به این جا آمده‌اند و از ورزشگاه 50 هزار نفری بازدید داشتند و خدا را شکر امروز که بازدید نهایی آن ها بود، دیگر نتوانستند ایرادی را مطرح کنند که این حاصل زحمات همکارانم است که شبانه‌روز جهت آماده سازی این ورزشگاه در حال تلاش بودند.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان بیان کرد: همان طور که دیده اید، بازرس کنفدراسیون فوتبال آسیا بسیار دقیق از تمام ورزشگاه بازدید و رضایت خود را هم اعلام کرد و طی چند روز آینده هم نظر نهایی ای.اف.سی اعلام خواهد شد.

وی افزود: البته این ورزشگاه از نظر ما یکسری ریزه‌کاری‌هایی هم دارد که دنبال این هستیم که آن ها را هم برطرف کنیم. به هر حال امیدوارم این ورزشگاه، مبارک خوزستانی ها و فوتبالی های آن باشد. احساس من این است که ما لیاقت این که درجه A آسیا را بگیریم، داریم و هیچ چیزی در این زمینه کم نداریم.

گرشاسبي در ادامه به ورزشگاه پنج مهر آبادان اشاره و عنوان کرد: هدف بعدی ما به پایان رساندن مراحل ساخت ورزشگاه پنج مهر آبادان می‌باشد که ظرفیت آن 30 هزار نفر است. امیدوارم به مراحل آماده‌سازی آن سرعت بدهیم و آن را به بهره‌برداری برسانيم.

وی هم چنین در پاسخ به این سوال که آیا بازرس کنفدراسیون آسیا در بازدیدی که از ورزشگاه غدیر داشت، ایرادی هم گرفت؟ گفت: خیر ایرادی نگرفت. البته پیشنهادی به ما داد. در بازدید قبلی که نمایندگان کنفدراسیون آسیا داشتند به ما گفتند که خبرنگاران اصلا نبايد راهی به سمت VIP داشته باشند اما بازرس امروز به ما پیشنهاد داد که اگر بشود از انتهای ورودی خبرنگاران، یکی از پنجره ها  تبدیل به در شود تا خبرنگاران از این طریق وارد VIP شوند که ما هم به او گفتیم در بازدید قبلی خودتان به ما گفتید که این کار را انجام دهیم که او هم گفت من این موضوع را نمی دانستم و می پرسم و اگر دیدم ایرادی ندارد، به شما می گویم تا این کار را انجام دهيد.
 
مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان افزود: به هر حال خدا را شکر اين بازرس نتوانست هیچ ایرادی بگیرد و همه چیز را تایید کرد ولی وقتی نظر او را خواستیم به ما گفت که نظرمان را به صورت مکتوب به شما اعلام می کنیم ولی تلویحا خوشحالی شان را از این ورزشگاه به ما ابراز کردند و قبلا هم بارها به ما گفته بودند که چنین ورزشگاهي در ایران به این بزرگی و تجهيزات وجود ندارد.

وي خاطر نشان کرد: به هر حال این بازرس از ورزشگاه بازدید کرد که نتیجه آن هم برای ما رضایت‌بخش بود و انشاالله با نظر مکتوب آن ها، خستگی از تن کسانی که شبانه‌روز پابه‌پای ما دویدند، خارج شود که مطمئنا هم مي‌توانیم نمره قبولی را بگیریم. به نظرم مردم خوزستان ارزش این کارها را دارند و امیدوارم در آینده‌ي نزدیک در ترکیب تیم‌های ملی در تمام رده ها، نفراتي را از خوزستان داشته باشيم.

 
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار