تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۱
کد خبر: ۴۸۴۶۳
تعداد نظرات: ۴ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

کاربران/ وضعیت نامناسب دفع فاضلاب شیبان /عکس

در شیبان یکی از اساسی ترین مشکلات شهر وجود فاضلاب های روباز می باشد که متاسفانه هیچ پروژه ای برای اصلاح آن در نظر گرفته نمی شود و گویی به امری عادی تبدیل شده است هما نطور که از نام شرکت آب و فاضلاب به خوبی روشن است در کنار تامین آب شرب سالم دفع مناسب فاضلاب از وظایف ذاتی...
قاسم زبیدی از کابران خوزنیوز گزارش و تصاویری را از وضعیت نامناسب دفع فاضلاب در شهر شیبان برای ما ارسال کرده است که در زیر می آید:

اهمیت بهداشت در زندگی فردي واجتماعی برکسی پوشیده نیست. بهداشت آنقدر اهمیت یافته که مبناي رشد وتوسعه کشورها قلمداد می شود و رعایت بهداشت نشانه اي از رشد شخصیت اجتماعی فرهنگی هر جامعه می باشد . درعبور از نقاط شهري وروستائی،چهره ظاهري مناطق معمولاً می تواند معرف سطح فرهنگ مردمی می باشدکه درآن محدوده زندگی می کنند.

یکی از بزرگترین مشکلات بهداشتی  مسئله دفع غیر بهداشتی یا رها نمودن فاضلاب حاصل از شستشوي البسه، ظروف، حیاط منازل و...به کوچه وخیابان ومعابر است. فاضلابها همیشه حاوي عوامل بیماری زاي متعدد می باشند و علاوه بر بد منظره کردن کوچه و خیابان، محیطی مناسب جهت تغذیه وتکثیر پشه، مگس و موش فراهم می کنند. پشه خاکی سبب انتقال بیماري سالک ومگس باعث انتقال امراضی همچون اسهالهاي آمیبیوباسیلی،تراخم،حصبه،وبا، سل،جذام،سیاه زخم وبیماریهاي انگلی و . . . می گردد . موش نیزسبب انتقال بیماریهاي طاعون،یرقان و...می شود. با خشک شدن فاضلاب وتبدیل آن به گرد وغبار،عوامل بیماریزاي موجود درفاضلاب وارد هوا شده وازطریق دستگاه تنفسی می توانند باعث بسیاري ازبیماریهاي ریوي وتنفسی شوند.
باید توجه داشته باشید که بیشترین خطرمتوجه کودکانی است که درحین بازي درکوچه وخیابان بااین آلودگیها در تماس می باشند.

وضعیت نامناسب دفع فاضلاب شهر شیبان

وضعیت نامناسب دفع فاضلاب شهر شیبان

وضعیت نامناسب دفع فاضلاب شهر شیبان

در شیبان یکی از اساسی ترین مشکلات شهر وجود فاضلاب های روباز می باشد که  متاسفانه هیچ پروژه ای برای اصلاح آن در نظر گرفته نمی شود و گویی به امری عادی تبدیل شده است هما نطور که از نام شرکت آب و فاضلاب به خوبی روشن است در کنار تامین آب شرب سالم دفع مناسب فاضلاب از وظایف ذاتی این شرکت است ولی ظاهرا آب و فاضلاب شیبان این وظیفه اولیه خود را فراموش کرده و هیچ اهتمامی برای حل این مشکل ندارد احداث شبکه فاضلاب مناسب و تصفیه خانه فاضلاب از اقدامات حیاتی و اولیه شهر ها می باشد. دفع این همه فاضلاب بدون هیچ تصفیه به گنداب (هوره) اطراف شیبان که بوی بد آن ساکنان نزدیک آن را به شدت آزار می دهد سلامت کل شهر را تهدید می کند .به نظر می رسد حالا که شرکت آب و فاضلاب شیبان در انجام وظایف اولیه خود برای تامین اعتبار و آغاز احداث شبکه فاضلاب کوتاهی می کند به جا خواهد بود مرکز بهداشت شیبان با کمک شورای شهر نسبت به پیگیری احداث فاضلاب شیبان اهتمام ویژه داشته باشند .
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۶
0
1
تکلیف زباله هایی که هر روز صبح روبروی شهر شیبان سوزانده میشود و تمام فضای شهر را ساعاتی مملو از بوی مشمئز کننده سوختگی می کند چیست؟
اهوازی
|
United Arab Emirates
|
۰۹:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۶
0
1
من شیبان را از نزدیک دیدم این تصاویر خیلی محافظ کارانه گرفته شده فاجعه بهداشتی این منطقه از اینی که در نوشته فوق درج شده بالاتر است لذا از خبرگزاری ها در حوزه هایی مانند بهداشت,آموزش و پرورش ,اشتغال و.. دعوت می کنم به این منطقه از استانمان سر بزنند و گزارش هایی از مظلومیت این شهر گرفته شود
پاسخ ها
یوسف
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۹:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۶
مدیران گرامی سری به زیتون کارمندی هم بزنید و فاصله طبقاتی رو احساس کنید .اینجا یعنی اینکه بگذار همچنین باشه .و بگذار مردم بهشون سخت بگذره .
عماد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۷
0
1
از توجه خوز نیوز به مشکلات شیبان ممنونیم امیدوارم مسولین ببینند و رسیدگی کنند
captcha
آخرین اخبار