معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از افزایش خدمات درمانی در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه خبر داد.
دکتر ساسان موگهی با اشاره به ضرورت توجه به سلامت بانوان در کشورمان اظهار کرد: زنان سکاندار سلامت خانواده و در نهایت کل جامعه هستند و امروزه بسیاری از خادمین عرصه سلامت را بانوان تشکیل میدهند.
وي با تاکید بر کاهش مرگ مادران به عنوان یک شاخص مهم توسعه گفت: با افزایش کیفیت خدمات مراقبتی شاخص مرگ مادران از 35 در 100 هزار به 21 در 100 هزار مادر رسیده است.
موگهي به کاهش چشمگیر مرگ نوزادان در استان خوزستان اشاره کرد و عنوان كرد: با توجه به مراقبتهای انجام شده، شاخص مرگ نوزادان در استان از 16 در يكهزار تولد زنده به 9 در يكهزار تولد زنده رسیده است، در عین اینکه هدف برنامه رسیدن به عدد 10 در يكهزار تولد بوده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: برقراری نظام ارتقا بهروری پرستاران در کلیه بیمارستانها با اعتباری معادل 43 میلیارد تومان بدون دریافت اعتبار کمکی از وزارت بهداشت از دیگر اقدامات انجام شده توسط دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بوده است.