تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۶
کد خبر: ۴۷۸۵۵
تعداد نظرات: ۱۷ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دختر۴ساله براثرعقرب گزیدگی جان سپرد

دختربچه چهار سال که به علت عقرب گزیدگی به بیمارستان هندیجان مراجعه کرده بود به دلیل نبود پزشک متخصص و امکانات پزشکی جان سپرد.

حسن بحرکانی برادر مرحومه زهرا بحرکانی در گفت‌و‌گو با اکسین پرس گفت: خواهرم فقط چهار سال سن داشت چرا باید بخاطر سهل انگاری عده ای بمیرد؟
 
وی در حاشیه خاکسپاری خواهرش در روستای ناصر آباد از توابع شهرستان هندیجان بیان کرد: بعد از عقرب گزیدگی خواهرم راسریع با ماشین شخصی به بیمارستان هندیجان رساندیم و حدوداً ساعت 22:50 شب بود که وارد بیمارستان شدیم و شاهد دکتری با لباس زیر و بدون روپوش بودیم و لازم به ذکر است که حدود ۱۰ دقیقه طول کشید تا دکتر برای معاینه خواهرم آمد وگفت: مشکلی نیست با تزریق چند آمپول زود خوب می‌شود این در حالی بود که پرسنل بیمارستان اهمیتی به خواهرم نمی‌دادند و بعد از گذشت ۳۰ دقیقه گفتند ما نمی‌توانیم برای او کاری کنیم و باید به ماهشهر منتقل شود و باز هم متأسفانه آمبولانس نداشتند وگفتند ۲۵ الی ۳۰ دقیقه طول می‌کشد تا آمبولانس به بیمارستان برسد، برای ما یک دقیقه هم، یک دقیقه بود و خواهرم دچار مشکل تنفسی شد که مجبور شدیم با ماشین شخصی بدون اکسیژن عازم ماهشهر شویم ولی متأسفانه خواهرم در بین راه مرگ مغزی شد.
 
برادر دیگر مرحومه زهرا با انتقاد شدید از بیمارستان هندیجان و پرسنل آن گفت: نمی‌دانم علم پزشکی یا قدرت تشخیص دکتر پایین بوده که نتوانسته ما را راهنمایی کند و یا حتی به ما بگوید که خواهرم دچارمشکل تنفسی شده و اگر چتر اکسیژن در اختیار ما می‌گذاشتند اکنون خواهرم زنده بود.
 
وی در ادامه افزود: خواهرم با هرمشکلی که بود فوت کرد ما انتظارداریم مسئولین فکری بکنند تا خدای نکرده کس دیگری دچاراین بدبختی نشود مگر ملت ایران چه گناهی کرده که گرفتار انسان‌های بی‌خیال و بی‌تفاوت شده ما بعد از مراسم خاکسپاری پیگیر شکایت از بیمارستان و پرسنل آن هستیم و خواهان احقاق حق خود در مرگ خواهرم هستیم تا دیگر شاهد این گونه حوادث تلخ نباشیم.
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۸
0
6
الله علی الظالم .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
0
0
تسلیت..............واقعا از بدبختی مرذم استان خوزستان
مهربان
|
Germany
|
۱۰:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
0
3
فقط هندیجان نیست همه خوزستان.......
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
0
3
شکایت کن
پاسخ ها
ناشناس
| - |
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
شکایت از کی؟
دراینجا متهم و قاضی یکی هستند!!!
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
0
4
مشکل ما اینه که هممون میگیم به من چه که پیگیر باشیم امکانات بدن ولی یادمون باشه این کمبود ها روزی به همین شکل یا شکل دیگر و یا در جای دیگر دامن خودمان را هم خواهد گرفت از خواب بی خیالی بیرون بییاییم و به فکر توسعه استان باشیم(ضمن ابراز هم دردی با خانواده داغدیده)
مرتضی ح
|
-
|
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
0
4
وقتی وزیر مسکن و شهرسازی اقای نیک زاد بجای خانم دستجردی بیاد برا افتتاح بیمارستان چه میتوان گفت دانشگاه علوم پزشکی اهواز باید پاسخ بده نه پرسنل هندیجان - و اکسن عقربگزیدگی هم نبود یه پرستار تزریق کنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
0
4
چشم مسئولين روشن ،خداروشكر فقط فكر حفظ كردن پستهاي حقيروبي ارزش دنيوي خودشان هستند
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
0
6
ضمن عرض تسلیت به خانواده این داغ دیده باید بگم واقعا نمیدونم بگم چقدر جای تاسف داره چطور سرمایه سه هزار میلیاردی هست بعضی ها بخورند و خبری هم نشه اما پول نیست به امکانات بیمارستانها رسیدگی بشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
0
0
عجب آدمای بی مسئولیتی هستن!!!!!!!
ناشناس
|
-
|
۰۷:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
0
0
مديريت بيمارستان و دانشگاه علوم پزشكي بصورت جدي پيگيري اين موضوع باشد .
محبتعلی حسنی از روستای میرجان
|
-
|
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
0
0
این دکترو باید خلع لباس کرد شاید روزی بچه اون خانومی که فوت کرده روزی دکتر می شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
0
1
یه سانحه رانندگی تو جاده تهران- قم رخ داد تهرانیا گوش فلکو کر کردن بعد استان ما روزانه 100 نفر به این شکل جونشونو از دست میدن........فاجعه اینه مسئولین استانی که فقط واسه یه ناهار به شهرای دیگه مأموریت میرید ن حل مشکلات.
فرهاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
1
1
ازماست که بر ماست
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۱
0
0
وای بر ما مسلمون ها که گاهی انسانیت را زیر سوال می بریم.
خدا بهشون صبر بده.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۲
0
0
هندیجان جزوایران حساب نمی کنند.اگرکسی هم چیزی گفت توهین و تهدید میشه و عنوان ضداسلام و نظام بهش می بندند
پارسا
|
United Arab Emirates
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۶
0
0
در 12آذر همچين اتفاقي در شوش افتاد و يك مادر 32 ساله بانيش عقرب از بين رفت و دو فرزند او بي مادر شدند چه كسي جوابگوي اين فاجعه مي باشد آيا اگه اين اتفاق براي يكي از مسئولين شوش مي افتاد بازهم جانش را از دست مي داد.
captcha
آخرین اخبار