تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۷
کد خبر: ۴۷۷۶۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

برای قهرمانی در لیگ نباید هیچ اشتباهی انجام دهیم

مهاجم تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: اگر به دنبال قهرمانی در لیگ هستیم نباید هیچ اشتباهی انجام دهیم چرا که یک اشتباه ما را از هدف خود دور می‌کند.

اسماعیل شریفات اظهار داشت: علاوه بر قهرمانی در لیگ بر‌تر به کسب سهمیه آسیا فکر می‌کنیم و تمام تلاش خود را برای رسیدن به هدف خود انجام می‌دهیم.

وی عنوان کرد: بازیکنان تیم به این باور رسیده‌اند که می‌توانند در لیگ قهرمان شوند و امیدوارم که در ادامه راه سیر صعودی خود را همچنان طی کنیم.

مهاجم تیم فوتبال فولاد خوزستان ادامه داد: قهرمانی در لیگ کار آسانی نیست و خیلی زود است که اکنون بخواهیم در مورد قهرمانی صحبت کنیم اگر چه شرایط حال حاضر تیم بسیار خوب است و در هر بازی با هدف برد وارد میدان می‌شویم.

این بازیکن فوتبال در خصوص بازی هفته روز گذشته تیمش مقابل ملوان بندر انزلی گفت: هر دو تیم خوب بازی کردند، اما ما از موقعیت‌هایمان بهتر استفاده کرده و موفق شدیم پیروز میدان شویم.

شریفات عنوان کرد: بردن ملوان در زمین خودش کار آسانی نیست، اما بسیار خوشحالم که توانستیم هر سه امتیاز بازی را کسب کنیم و همچنان جایگاه خود را حفظ کنیم.

وی خاطرنشان کرد: حفظ جایگاه صدرنشینی واقعا کار دشواری است و بازیکنان مادر هر بازی استرس نباختن دارند و این کار ما سخت می‌کند.

مهاجم تیم فوتبال فولاد خوزستان در خصوص بازی هفته آینده تیمش مقابل نفت تهران گفت: نفت از تیم‌های خوب جدول است و بازی سختی در پیش داریم، اما با تمریناتی که انجام خواهیم داد امیدوار هستیم 3 امتیاز بازی را از آن خود کنیم.

این بازیکن فوتبال اضافه کرد: قطعا هر تیمی که از موقعیت‌های خود بهتر استفاده کند پیروز میدان است و امیدوارم که با دست پر از میدان خارج شده و دل هواداران را شاد کنیم.

شریفات متذکر شد: دیگر نمی‌خواهیم ببازیم و به دنبال هدف خود یعنی قهرمانی هستیم البته امسال، ‌ علاوه به قهرمانی در لیگ بر‌تر به کسب سهمیه آسیا فکر می‌کنیم.

وی در پایان اذعان داشت: با وجود اینکه هفته‌ها است که در صدر جدول هستیم، اما تماشاگران استقبال کم رنگی از تیم صدر جدول دارند. انتظار داریم که آن‌ها بیشتر ما را مورد حمایت خود قرار دهند.
مرجع / فـارس
:
:
:
آخرین اخبار