رقابت های قهرمانی ساواته خوزستان با ایستادن تیم اهواز در مکان نخست به پایان رسید.
علی آغاجری، دبیر هیات ورزش های رزمی استان اظهار کرد: این پیکارها روز گذشته (29 شهریورماه) با حضور 97 شرکت کننده از 11 شهرستان در رده های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان به میزبانی سوسنگرد برگزار شد.
وی گفت: پس از اهواز كه با 97 امتیاز بر سکوی اول ايستاد، تیم های سوسنگرد و بهبهان به ترتیب با 95 و 84 امتیاز در مکان های دوم و سوم جاي گرفتند.
دبیر هیات ورزش های رزمی خوزستان عنوان کرد: باتوجه به این که برای اولین بار بود که این مسابقات در استان برگزار می شد، رقابت ها از سطح خوبی برخوردار و رضایت بخش بود. حضور 11 شهرستان نیز بسیار خوب بود.
وی بیان کرد: قصد داریم ماه آینده نیز مسابقات کمربند طلایی ساواته و قهرمانی استان این رشته را برگزار کنیم که هدف از این اقدام افزايش سطح کمی و کیفی ساواته در خوزستان است.