تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۸
کد خبر: ۴۷۰۷۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

نفت آبادان مقابل میزبان خود متوقف شد

سرپرست تیم نفت آبادان گفت: تیم فوتبال صنعت نفت آبادان که خود را برای حضور در لیگ دسته اول آماده می‌کند در یک دیدار تدارکاتی که در اهواز به مصاف ملی حفاری این شهر رفت با نتیجه مساوی متوقف شد.
 
مهدی غفاری از مصدومیت بازیکن نفت آبادان خبر داد و اظهار کرد: میثم کریمی بازیکن تازه وارد این تیم در جریان تمرینات این تیم مصدوم شد و در چند روز آینده تکلیف این بازیکن مشخص خواهد شد.
 
وی ادامه داد: کریمی از ناحیه زانو دچار مصدومیت شده که با خوابیدن ورم پای این بازیکن میزان مصدومیت این بازیکن مشخص خواهد شد.
 
سرپرست تیم نفت آبادان تصریح کرد: به منظور آمادگی بازیکنان تیم صنعت نفت برای حضور در لیگ دسته اول، روز گذشته در یک بازی تدارکاتی به مصاف تیم ملی حفاری اهواز رفتیم.
 
غفاری افزود: در این دیدار در حالی که تا آخرین دقایق از حریف پیش بودیم گل تساوی را دریافت نموده و دو تیم به نتیجه تساوی یک بر یک رضایت دادند.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: تیم فوتبال نفت آبادان در شرایط بسیار مطلوبی قرار دارد و آمادگی حضور در لیگ دسته اول و انجام اولین دیدار در مقابل گل گهر سیرجان را دارد.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار