تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۵
کد خبر: ۴۷۰۶۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

استقلال اهواز میزبان الوند همدان است/ نفت مسجد سلیمان میهمان پاس

با اعلام برنامه هفته نخست لیگ برتر استقلال اهواز میزبان الوند همدان است و نفت مسجد سلیمان میهمان پاس خواهد بود.

فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ دسته اول جام آزادگان از روز سوم مهرماه آغاز خواهد شد.

در این رقابت‌ها که با حضور 26 تیم در دو گروه انجام خواهد شد سه تیم از استان خوزستان نیز به رقابت با حریفان خواهند پرداخت.

با اعلام برنامه هفته نخست این رقابت‌ها تیم‌های میزبان و میهمان و همچنین زمان برگزاری این رقابت‌ها نیز مشخص شد.

بر این اساس و در هفته نخست تیم استقلال اهواز در خانه میزبان الوند همدان خواهد بود.

آبی‌های اهواز که در این فصل با داود مهابادی هدف صعود به لیگ برتر را در سر دارند در اولین گام در خانه به مصاف حریف همدانی خود خواهند رفت.

این دیدار از ساعت 16 روز چهارشنبه سوم مهرماه آغاز خواهد شد.

تیم نفت مسجد سلیمان دیگر تیم خوزستانی حاضر در رقابت‌های این فصل است.

این تیم نیز در هفته نخست در برابر نماینده دیگر همدان یعنی پاس قرار می‌گیرد.

نفت مسجد سلیمان که در فصل قبل تا آستانه صعود به لیگ برتر نیز پیش رفت در این فصل  نیز قصد کسب نتایج  مناسب را دارد.

این تیم در نخستین دیدار رسمی خود نیز در جام حذفی به میدان رفت و موفق شد پیکان را با حساب چهار برصفر شکست داده و به مرحله بعد صعود کند.

دیدار تیم‌های نفت مسجد سلیمان و پاس همدان از ساعت 15:30 روز چهارشنبه همدان آغاز می‌شود.

نفت آبادان نیز سومین نماینده خوزستان در رقابت‌های فصل جاری لیگ دسته اول است.

این تیم در هفته نخست در سیرجان به مصاف گل‌گهر این شهر خواهد رفت.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار