تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۹
کد خبر: ۴۶۹۷۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

نمایش مجتبی رستمی‌فر تنها نماینده خوزستان در جشنواره تئاتر مقاومت

نمایش «پرسه در لا‌به‌لای فرم‌های به هم چسبیده روی تایم لاین» به كارگردانی مجتبی رستمی‌فر در چهاردهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت (انقلاب و دفاع مقدس) به صحنه می‌رود.

از میان 580 اثر ارسالی به دبیرخانه این جشنواره 64 اثر نمایشی برای بازبینی تایید شدند و در نهایت 20 اثر پذیرفته شده از سراسر کشور در بخش صحنه‌ای چهاردهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت به رقابت می‌پردازند.

از این 20 اثر 12 اثر نمایشی از تهران و هشت اثر از شهرستان‌ها هستند كه "پرسه در لابه‌لای فرم‌های به هم چسبیده روی تایم لاین" به عنوان تنها نماینده استان خوزستان در چهاردهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت با دیگر آثار رقابت می‌كند.

این نمایش كاری از گروه تئاتر "آماتور" به سرپرستی مجتبی رستمی‌فر و نوشته رسول حق‌جو است كه چهارم مهر 92 در تالار قشقایی در مججموعه تئاتر شهر تهران اجرا می‌شود.
 
"پرسه در لابه‌لای فرم‌های به هم چسبیده روی تایم لاین" ماجرای تدوین‌گری است كه یك نماهنگ دفاع مقدسی را برای سالروز آزادسازی خرمشهر آماده می‌كند. چند ساعت دیگر این نماهنگ باید پخش شود اما تدوین‌گر خواب است.
 
در این نمایش ناصر آل‌خمیس، بهمن تقی‌پور، مصطفی عطایی، حسن نسیمی، سجاد عابدینی، دانیال منجزی و محمد مهرآرا ایفای نقش می‌كنند.
 
امجد جلالی (دستیار كارگردان)، ایمان نخلستانی (طراح و اجرای نور)، سارا حسین‌پور (منشی صحنه)، آرش سهرابی (مشاور كارگردان) و محمدامین شهبازی و سجاد عابدینی (اجرای دكور) عوامل این نمایش هستند.
 
بخش صحنه‌ای و مهمان چهاردهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت (انقلاب و دفاع مقدس) از یکم تا ششم مهر 92 به همت بنیاد فرهنگی روایت و انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس و با مشارکت مرکز هنرهای نمایشی در تهران و با دبیری حسین مسافر آستانه برگزار می‌شود.
مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار