تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۵
کد خبر: ۴۶۸۷۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
نان خوزستان هنوز جوش‌شيرين دارد
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي جندي‌شاپور اهواز گفت: در جهت اجراي طرح منع استفاده از جوش‌شيرين در پخت نان، به صورت دوره‌اي از نانوايي‌ها نمونه‌برداري مي‌شود.
 
دكتر بهزاد شريف مخمل‌زاده اظهار كرد: براي جلوگيري از استفاده از جوش‌شيرين و با توجه به اعلام منع استفاده از اين ماده در نانوايي‌ها توسط وزارت بهداشت، شناسايي نانوايي‌هاي متخلف در استان خوزستان همچنان در حال انجام است.
 
وي ادامه داد: تمام نانوايي‌هاي فعال كه معاونت بهداشت از آن‌ها نمونه‌برداري مي‌كند در اجراي اين برنامه قرار مي‌گيرند. در اين بررسي‌ها مقدار جوش شيرين بر اساس ميزان قليايي آن در نان اندازه‌گيري مي‌شود. نانوايي‌هاي متخلف توسط بهداشت شناسايي و مراتب از طريق دادگاه پيگيري مي‌شود. در نهايت نيز نانوايي‌هاي متخلف جريمه يا مكان پلمپ مي‌شود.
 
شريف مخمل‌زاده افزود: در بررسي نانوايي‌ها در سطح استان مشاهده شده كه تعدادي از نانوايان همچنان در پخت نان از جوش‌شيرين استفاده مي‌كنند كه توصيه مي‌شود استفاد از آن متوقف شود.
مرجع / ایسنا
برچسب ها: نان ، خوزستان ، جوش‌شیرین
:
:
:
آخرین اخبار