تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۶
کد خبر: ۴۶۴۸۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
سرمربی تیم فوتسال ملی‌حفاری:

تلاش ما ارایه بازي تماشاگرپسند برابر گیتی‌پسند است

سرمربی تیم فوتسال ملی‌حفاری گفت: تمام تلاش ما ارایه یک بازی خوب و تماشاگرپسند در حد نام خوزستان برابر گيتي‌پسند است.
 
سیدمحمد ناظم‌الشریعه  اظهارکرد: خدا را شکر همه چیز خوب است. هفته گذشته قرار بود با دیگر نماینده استان بازی کنیم كه با توجه به اين‌كه این تیم مشخص نشد، دیدارمان برگزار نشد، درحالي كه ما دوست داشتیم در هفته نخست رقابت‌ها بازی کنیم تا در شرایط مسابقه قرار بگیریم.
 
وی افزود: به هر حال تیم‌مان تمرینات خوبی را پشت‌سر گذاشته است ولی اگر در  هفته اول در شرایط مسابقه‌ای قرار می‌گرفتیم، بسیار بهتر بود. بازیکنان ما کار خود را انجام می‌دهند و به 70، 80 درصد از آمادگی رسیده‌اند.
 
سرمربی تیم فوتسال ملی‌حفاری با بيان اين‌كه اين هفته به مصاف تيم نايب قهرمان آسيا مي‌رويم، گفت: گیتی‌پسند تیم خوبی است ولی ما هم به بازیکنان‌مان اعتقاد داریم و آن‌ها هر وقت بخواهند مي‌توانند به نحو احسن فعل خواستن را صرف کنند.
 
وی بیان‌کرد: قبل از این‌که گیتی‌پسند به رقابت‌های آسیایی اعزام شود، دو دیدار دوستانه در اصفهان با این تیم برگزار کردیم که در دو بازی شکست خوردیم ولی این بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم بود؛ البته برای گیتی‌پسند هم مهم بود چرا كه آن‌ها اذعان داشتند قبل از مسابقات آسیایی محک خوبی خورده‌اند.
 
ناظم‌الشریعه گفت: روی نقاط ضعف و قوت تیم‌مان و حریف کار کرده‌ایم و تقریبا می‌توان گفت شرایط باي ما خوب و مهیا است. نتیجه بازی را نمی‌توان پیش‌بینی کرد ولی تمام تلاش‌مان را می‌کنیم که جوابگوی محبت‌های مردم باشیم.
 
وی خاطرنشان‌کرد: تمام سعی‌مان را می‌کنیم تا شرایط تیم نسبت به سال‌گذشته بهتر شود. ما به ‌دنبال این هستیم که وضعیت بازیکنان را ترقی دهیم و مطمئن باشید، انتهای فصل چند بازیکن آینده‌دار را به فوتسال معرفی خواهیم کرد. هدف ما در وهله نخست ساختن بازیکن و در و هله دوم داشتن نیم گاهی به کسب جایگاهی بالاتر از سال‌گذشته است.
 
به گزارش ایسنا، تیم فوتسال ملی‌حفاری در هفته دوم رقابت‌های لیگ برتر کشور، روز جمعه (22 شهریورماه) در اهواز به مصاف گیتی‌پسند اصفهان می‌رود.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار