تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۷
کد خبر: ۴۶۲۹۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آغاز خرید توافقی خرما در خرمشهر

مدیر اداره جهاد کشاورزی خرمشهر از آغاز خرید خرما با نرخ توافقی در سطح اراضی شهرستان خبر داد و گفت: این محصولات توسط 5 کارگاه بسته‌بندی خرما در شهرستان خریداری می‌شوند.

ابراهیم داوری  اظهارکرد: بالای 95 درصد رقم تولیدی خرما در خرمشهر به رقم استعمرال اختصاص دارد که مابقی ارقام شامل بدهی، زاهدی و دیدی می‌شود.
وی افزود: محصول خرما شهرستان عمدتا صرف صادرات به کشورهای اروپایی و اقیانوسیه مي‌شود.
داوری تصریح‌کرد: امسال پیش‌بینی ما این است که 6500 تن محصول خرما از اراضی و نخلستان خرمشهر تولید شود.
مدیر اداره جهاد کشاورزی خرمشهر عنوان‌کرد: سطح نخلستان‌های بارور در شهرستان 2100 هکتار بوده است که از این میزان 110 هزار اصله نخل تحت پوشش بیمه قرار گرفته بودند.
وی گفت: برداشت محصول خرما آغاز شده است و تا 15 مهرماه ادامه دارد. خرید خرما به صورت نرخ توافقی است و کشاورزان نسبت به سال‌گذشته از وضعیت خرید رضایت بيشتري دارند.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار