مهاجم تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: برای رسیدن به عنوان قهرمانی باید بدون اشتباه و بسیار بهتر بازی کنیم تا بتوانیم به هدف خود دسترسی پیدا کنیم.
اسماعیل شریفات اظهار داشت: با توجه به اینکه فصل گذشته عنوان چهارم رقابتها را به خود اختصاص دادیم در این فصل به دنبال قهرمانی هستیم.
وی در خصوص بازی تیمش مقابل ذوب آهن اصفهان گفت: ذوب آهن تیم شایسته و قابل تقدیری است اما در هر صورت فوتبال برد و باخت دارد و نباید شایستگیهای تیم حریف را فراموش کرد.
مهاجم تیم فوتبال فولاد خوزستان عنوان کرد: امروز فولاد همیشگی نبودیم، اما بسیار خوشحالم که توانستیم هر سه امتیاز بازی را از آن خود کنیم.
شریفات عنوان کرد: حریف از بازیکنان بسیار خوبی برخوردار بوده و در آینده حرفهای بسیاری برای گفتن دارد. برای ذوب آهن ارزوی موفقت دارم.
این بازیکن فوتبال گفت: تیم ما در حال حاضر از آمادگی بسیار خوبی برخوردار بوده و به لحاظ هماهنگی بین بازیکنان در شرایط ایده آلی قرار دارد.
وی تصریح کرد: هدف ما قهرمانی در رقابتهای لیگ بوده و برای رسیدن به آن تلاش میکنیم.
مهاجم تیم فوتبال فولاد خوزستان متذکر شد: با توجه به اینکه امسال باید در سه جام بازی کنیم امیدواریم که هواداران در هر سه عرصه به کمک ما آمده و تیم خود را مورد تشویق قرار دهند.
در حال حاضر تیم فولاد خوزستان با 18 امتیاز در صدر جدول رقابتهای لیگ برتر حضور دارد.