تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۸
کد خبر: ۴۵۹۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پيوند موسوي و جریان انحرافی آشكار شد

مشرق به نقل از باشگاه خبرنگاران نوشت:

یکی از سایت‌های متعلق به نزدیكان جریان انحرافی با زیر سوال بردن موضوع "حصر خانگی" تلویحا به حبس خانگی موسوی و کروبی اعتراض کرد.
این سایت که معمولا مطالب خود را به نقل از افراد بی نام منتشر می‌کند، نوشته است: «یک کارشناس مسایل حقوقی در گفتگو با «هفت صبح» گفت: قانون مجازات اسلامی، موارد مشخص مجازات‌های تعزیری و بازدارنده را بر شمرده که هیچ کدام از این موارد را نمی توان بر حصر خانگی تطبیق داد».
 سایت مذکور همچنین عنوان کرده که «گروه‌هایی که در روزهای اخیر تلاش کرده اند تلاش اصولگرایان پیشرو برای احقاق حقوق تمام گروه های سیاسی را به گروکشی یا اعمال فشار مرتبط کرده و زیر سوال برند صرفا بهانه تراشی می کنند و پیش از این نیز نشان داده اند که تحت عناوینی مانند به سرقت رفتن پایگاه اجتماعی متعلق به آنان و ... هرگونه حرکت سیاسی آزادی و عدالت خواهانه غیر همسو را منکوب می کنند».
captcha
آخرین اخبار