تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۸
کد خبر: ۴۵۳۷۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اجرای طرح نشاط و تعالی در ۴۵ پایگاه مقاومت بسیج باغملک

فرمانده سپاه باغملک از اجرای طرح نشاط و تعالی در ۴۵ پایگاه مقاومت در این شهرستان خبر داد.

سید عبدالمطلب رحیمی‌حسینی در باغملک اظهار داشت: امسال طرح نشاط و تعالی در 45 پایگاه مقاومت بسیج شهرستان باغملک اجرا می‌شود.
 
وی ادامه داد: در تابستان هر سال برای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان طرح نشاط و تعالی در پایگاه‌های مقاومت بسیج سراسر کشور به اجرا در می‌آید.
 
به گفته این مقام مسئول، طرح نشاط و تعالی به منظور غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوان در شهرهای باغملک، قلعه تل، صیدون و میداود برگزار می‌شود.
 
وی در ادامه به بیان برنامه‌های این طرح پرداخت و گفت: آموزش قرآن، کلاس‌های اخلاق، احکام، آموزش‌های هنری و صنایع دستی از جمله برنامه‌هایی که در طرح نشاط و تعالی تابستان 1392 در پایگاه‌های مقاومت شهرستان باغملک اجرا می‌شود.
 
رحیمی‌حسینی، اردوهای درون‌استانی و برون‌استانی را از دیگر برنامه‌های غنی‌سازی اوقات فراغت در شهرستان باغملک عنوان کرد و ابراز داشت: برای تابستان نوجوانان و جوانان منطقه برنامه‌های متنوع تفریحی، ورزشی و فرهنگی در نظر گرفته شده است.
 
وی، محرومیت‌زدایی از نقاط مختلف باغملک را از دیگر برنامه‌های تابستان امسال برشمرد و تصریح کرد: این برنامه در قالب اردوهای جهادی در نقاط مختلف شهرستان اجرا می‌شود.
 
فرمانده سپاه باغملک دیدار با خانواده معظم شهدا را از دیگر برنامه تابستان امسال عنوان کرد و اظهار داشت: در این دیدار‌ها بسیجیان شهرستان علاوه بر دلجویی از خانواده‌های شهدا، با آرمان‌های بلند آن عزیزان نیز تجدید عهد و پیمان می‌کنند.
 
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان باغملک در پایان بیان کرد: طرح نشاط و تعالی از یکم تیرماه آغاز در پایگاههای مقاومت بسیج شهرستان آغاز شده است و همچنان ادامه دارد.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار