تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۵
کد خبر: ۴۵۱۱۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

فرکی: امیدوارم از مسابقات آسيايي حذف نشويم/میزبانی جام ملت‌هاي آسيا به ايران اعتبار مي‌دهد

سرمربی تیم فوتبال فولادخوزستان مي‌گويد شرکت نکردن فولاد در بازی‌های آسیايي به دليل آماده نبودن ورزشگاه غدير، بسیار بد است و امیدوارم این مشكل حل شود.
 
حسین فرکی در ابتدا درباره ديدار تيمش برابر راه آهن اظهار کرد: فکر می کنم هر بازی شرایط خاص، سختي و حساسیت خود را دارد و بستگی به آن چیزی دارد که در جدول مسابقات اتفاق می افتد.
 
وی ادامه داد: ما فصل گذشته در دور رفت یک دیدار بد را مقابل راه آهن داشتیم که آن را واگذار کردیم و در دور برگشت نیز در شرایط خوبی در اهواز، این تیم را شکست دادیم. پیش از آغاز لیگ امسال نیز یک بازی دوستانه با این تیم برگزار کردیم و اکنون در هفته پنجم، مقابل راه‌آهنی قرار می‌گیریم که کادر آن نسبت به سال گذشته کاملا تغییر کرده و از نظر بازیکن نیز 50 درصد تغییر داشته است. کاملا این تیم را شناسایی و چهار دیدار آن را طی هفته های گذشته بررسی کرده ایم.
 
سرمربی تیم فوتبال فولادخوزستان درباره وضعیت تیمش نیز گفت: تیم شرایط خوبی را پس از کسب 9 امتیاز از سه بازی دنبال می کند. ما این 9 امتیاز را به فاصله هشت روز به دست آوردیم. در این فاصله بازی کردن فشار بسیاری روي تیم ها و ازجمله ما داشت و بازیکنانم کار ارزشمندی را انجام دادند.
 
وی افزود: مطمئنا انگیزه زیادی برای دیدار برابر راه آهن داریم؛ ما در خانه حریف به دنبال برد هستیم و می خواهیم با دست پر از این بازی خارج شویم. 9 امتیازی که طی بازی های گذشته به دست آوردیم انگیزه تیم را برای این دیدار بالاتر برده و شرایط تیم از نظر روحی بسیار خوب است ولی از نگاه من، تیم‌مان هنوز به فرصت بیشتری نیاز دارد.
 
فركي درباره وضعیت مصدومان تیمش گفت: مصدومان جدی تیم والی و جعفری بودند که هر دو آن ها اکنون زیر نظر پزشک، کارهای ماساژ و درمان را دنبال می کنند. مصدومان درجه دو تیم، چاوز و بختیار رحمانی بودند که روز گذشته با تیم تمرین کردند. هم چنین پريرا از ناحیه روی پا، در بازي با داماش دچار مصدومیت شد که دو روز گذشته را به او استراحت دادیم و در تمرین امروز وضعیت او را بررسی می کنیم.
 
وي در ادامه درباره پیشنهاد ايران براي میزبانی جام ملت های آسیا در سال 2019 عنوان کرد: به هر حال این میزبانی ها تسهیلات مثبتی را برای کشورها به وجود می آورد که در این راستا باید توجه ویژه ای به سخت افزارها و امکانات داشت. در این زمینه باید همه دست به دست هم دهند تا کار جدی ای را دنبال کنند. این میزبانی ها برای هر کشوری اعتبار دارد و مطمئنا از نظر اقتصادی، به کشورها کمک کرده و تاثیرگذار است.
 
سرمربی تیم فوتبال فولادخوزستان افزود: مطمئنا علاوه بر ایران، کشورهای دیگری هم هستند که پیشنهاد این میزبانی را داده اند که در نهایت این پیشنهادها بررسی می شود که من امیدوارم ما این شانس را داشته باشیم که میزبان این مسابقات باشیم و از سایر کاندیداهای این میزبانی پیشی بگیریم.
 
وي در ادامه درباره مناسب نبودن نور ورزشگاه تختی اهواز گفت: مطرح کردن این مشکل به خاطر این نیست که خدای نکرده با کسی مشکل داشته باشیم، به هر حال من این جا میهمان هستم و قصد دارم با بيان كردن آن چیزي که می‌بینم، مشكل رفع شود. تماشاگران انتظار دارند و ما هم دل‌مان می‌خواهد که به اين موارد توجه ویژه ای شود، چرا كه این حق طبیعی تک تک مردم خوزستان است که از آمدن به ورزشگاه و دیدن بازی‌ها لذت ببرند.
 
فرکی بیان کرد: چرا باید بین ورزشگاه‌های ما تفاوت وجود داشته باشد؟ به هر حال نور ورزشگاه تختی اهواز کافی و استاندارد نیست و اگر توجه ویژه‌ای به آن شود، هم برای بازیکنان کیفیت خوبی فراهم می شود و هم این که تماشاگران از این کیفیت خوب، لذت می برند.
 
وي همچنين درباره اخطار AFC به باشگاه فولادخوزستان در جهت حذف اين تيم از مسابقات آسيايي به دليل آماده نبودن ورزشگاه غدیر اظهار کرد: این موضوع به مسوولان بر می گردد و فکر می کنم انجام این کار و رفع این مشکل، هیچ کاری برای آن ها ندارد. خوزستان باتوجه به سرمایه‌هایی که در آن است، از این نظر هیچ مشکلی ندارد. به هر حال باید یک نفر برای این کار پاسخگو باشد و مطمئنا اگر با مسوولان صحبت کنیم، آن ها هم حرف‌ها و مشکلات خودشان را عنوان مي‌كنند ولی به طور کلی شرکت نکردن فولاد در بازی های آسیايي بسیار بد می‌شود که به خاطر اين مشكل، سهمیه ما از بين برود و امیدوارم این اتفاق نیفتد.
 
سرمربی تیم فوتبال فولادخوزستان بيان كرد: توصيه من به مسوولان استان اين است كه اگر واقعا مي خواهند خدمتي انجام دهند، تلاش مضاعفي كنند تا امسال خوزستان نماينده شايسته اي در بازي هاي آسيايي داشته باشد. بايد از امكانات به خوبي استفاده كرد و به نظرم همه چيز آماده است و ورزشگاه غدير امكانات خوبي دارد و نبايد كل را فداي جز كنيم. اگر ما بخواهيم كاري را در كشورمان انجام دهيم، مي توانيم حتي کارهای نشدنی را هم ظرف مدت 24 ساعت انجام دهیم و اگر نخواهیم، طی 24 سال هم نمی‌توانیم انجام دهیم، مانند ورزشگاه‌هاي یادگار امام تبریز، غدیر اهواز و نقش جهان اصفهان. به هر حال این مشکلاتی است که در کشور وجود دارد كه امیدوارم توجه ویژه ای به آن ها شود.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار