تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۳
کد خبر: ۴۵۱۰۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

جوجه‌ ها گرسنه‌ اند!

رییس اتحادیه مرغداران خوزستان گفت: واردات نهاده‌های مورد نیاز مرغداران از جمله سویا و ذرت با ارز مبادله‌ای قیمت این اقلام را دو برابر کرده و مرغداران توانایی مالی خریداری آن‌ها را ندارند.

محمدحسین زمانی‌راد  عنوان‌کرد: تا چند ماه گذشته نهاده‌های مرغداران با ارز مرجع وارد می‌شد اما از زمانی که واردات از ارز مرجع به مبادله‌ای تبدیل شد قیمت نهاده‌های نیز دو برابر شد.
وی افزود: گرانی نهاده‌ها کلیه واحدهاي مرغداري سراسر کشور را دچار مشکل کرده، به طوری که اکنون به دلیل کمبود دان جوجه‌های موجود در واحدها گرسنه‌اند.
رییس اتحادیه مرغداران خوزستان بیان‌کرد: اگر هرچه سریعتر تامین نهاده‌ها با ارز مرجع صورت بگیرد عواقبي دامن‌گیر مرغداران و در نهایت مردم می‌شود. واردات نهاده‌ها با ارز مبادله‌ای قیمت تمام شده مرغ را تا 9 هزار تومان افزايش می‌دهد.
زمانی‌راد تصریح‌کرد: از سوی دیگر به دلیل وجود این مشکل امکان ادامه جوجه‌ریزی وجود ندارد يا اين فرايند به کندی انجام می‌شود.
وی اظهارکرد: در حال حاضر مرغداران گوشتی به دلیل کمبود شدید نهاده‌ها و گران بودن این اقلام تولید خود را به با وزن کم وارد بازار می‌کنند؛ چون دانی ندارند که به آن‌ها بدهند. مرغی که وارد بازار می‌شود باید 2 کیلوگرم باشد اما اکنون مرغ کمتر از این میزان در بازار عرضه می‌شود.
رییس اتحادیه مرغداران گوشتی خوزستان خاطرنشان‌کرد: پیش از این واردات هر کیلوگرم سویا با ارز مرجع يك‌هزار و 50 تومان و هر کیلوگرم ذرت 700 تومان وارد می‌شد اما با تبدیل ارز مبادله‌ای به ارز مرجع قیمت این اقلام دو برابر شده است.
زمانی‌راد بیان‌کرد: رییس‌جمهور برای تهیه سویا و ذرت به بانک مرکزی دستور داده که اعتباری برای این بخش اختصاص دهد اما این بانک تاکنون اقدامی در این جهت انجام نداده است.
وی یادآورشد: مرغداران راضي به افزایش قیمت مرغ نیستند زیرا فشار اصلی به مردم وارد می‌شود؛ بنابراین باید فکری به حال مرغداران شود و آن‌ها را از این سردرگمی خارج کنند
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار