تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۵۵
کد خبر: ۴۵۰۷۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

انتخاب مدیران خوزستان بر اساس رابطه نه ضابطه

امام جمعه سوسنگرد گفت: امیدواریم رئیس جمهور جدید و وزرای کابینه وی برای رسیدگی بیشتر به استان خوزستان و شهرهای مختلف آن حمایتی مضاعف کنند.

حجت‌الاسلام احمد ساری اصل اظهار کرد: استان خوزستان و مردم آن دیرزمانی ا‌ست که با محرومیت دست و پنجه نرم می‌کنند و با وجود همه کاستی و کمبودها اما همچنان دست از تلاش برای عمران و آبادانی منطقه و استان خود برنداشته‌اند.
 
وی افزود: خوزستانی‌ها با وجود عدم برخورداری از نعمات و برکات این استان اما همچنان در تلاشند بخش‌های مختلف استان را رو به تعالی و پیشرفت سوق دهند.
 
امام جمعه سوسنگرد تصریح کرد: به جرات باید گفت متاسفانه انتخاب مدیران استانی بر اساس رابطه‌ها تعیین می‌شود و ضابطه، لیاقت و دیانت مدیران اجرایی در این خصوص نقش موثری ندارد.
 
وی بیان کرد: این روند برخلاف قانون اساسی، منویات امام راحل و مقام معظم رهبری بوده و مسئولان باید این امر را مدنظر داشته باشند.
 
ساری اصل همچنین عنوان کرد: امیدواریم رئیس جمهور جدید و وزرای کابینه وی برای رسیدگی بیشتر به استان خوزستان و شهرهای مختلف آن حمایتی مضاعف کنند و با توجه به استعداد و ظرفیت‌های موجود در این استان، برای محرومیت‌زدایی خوزستان اقدام کنند.
مرجع / فـارس
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
سيد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
0
1
از زمان دولت نهم و دهم اين مساله خيلي بيشتر شد
ناشناس
|
Germany
|
۰۲:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۴
0
1
جانا سخن از زبان ما می گویی
captcha
آخرین اخبار