تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۹
کد خبر: ۴۴۸۹۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

با کشف آخرین جسد/ عملیات جستجوی اجساد قربانیان حادثه رانندگی دزفول پایان یافت

رییس جمعیت هلال احمر دزفول از اتمام عملیات جست و جو برای یافتن اجساد قربانیان حادثه رانندگی سقوط خودرو وانت به کانال آبیاری در دزفول خبر داد.
 
علی بهزادی پور افزود: با تلاش نیروهای هلال احمر و آتش نشانی دزفول و اهالی روستا جسد آخرین قربانی این حادثه ساعاتی پیش در کانال آبیاری پیدا شد.
 
وی افزود: عملیات جستجو برای یافتن اجساد دوازده قربانی این حادثه از ساعت 23 شنبه شب آغاز و ساعاتی پیش خاتمه یافت.
 
بهزادی پور به استقرار سه اکیپ نجات غریق جمعیت هلال احمر در محل حادثه اشاره کرد و گفت: دو دستگاه آمبولانس و دو خودروی نجات از نخستین ساعات وقوع حادثه برای کشف اجساد قربانیان در محل مستقر شدند.
 
وی افزود: نیروهای امدادی هلال احمر طول کانال آبیاری را از محل وقوع حادثه در نزدیکی روستای ˈقلعه طوقˈ تا حوالی شهرستان شوش به طول چندین کیلومتر را تجسس کردند.
 
ˈعبدالرضا احسانی نیا ˈ فرماندار ویژه دزفول نیز با اشاره به جان باختن هشت زن و چهار مرد در حادثه سقوط پیکان وانت به کانال آبیاری گفت: تنها یک دختر نوجوان در این حادثه جان سالم به در برد.
 
یکدستگاه خودرو وانت پیکان با سیزده نفر سرنشین در ساعت 23 شنبه شب در مسیر دزفول به روستای سنجر به کانال شبکه آبیاری سقوط کرد.
 
زینب پیشکول 35 ساله ،تهمینه افروغ 35 ساله ،محمد حسن پازدار چهار ساله ،پریا پازدار شش ساله ،آنیتا پورمند شش ساله ،جونقلی افروغ 50 ساله ،بتول پرور 50 ساله،شاه علی پورمند 45 ساله ،صغری افروغ 21 ساله ،اعظم محمدی 13 ساله و راضیه پازدار 14 ساله قربانیان این حادثه رانندگی می باشند که همگی در آب کانال خفه شدند.
 
پیکر جان باختگان این حادثه روز سه شنبه در دزفول تشییع و به خاکس سپرده می شود
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار