تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۳۴
کد خبر: ۴۴۳۴۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

فعالیت مجدد قطار محلی اهواز ـ خرمشهر

مدیرکل راه آهن جنوب گفت: قطار محلی اهواز ـ خرمشهر که به علت تعمیرات در یکی 2 هفته متوقف شده بود در هفته جاری مجدد فعال و  در مدار قرار می‌گیرد.
 
خسرو رشیدی اظهارکرد: در مجموع 6 دستگاه قطار در 3 مسیر محلی اهواز ـ خرمشهر، اهواز ـ اندیمشک و اهواز ـ بندرامام فعال است و اقدام به جابه‌جایی مسافر می‌کنند. قطارهای محلی با ظرفتی جابه‌جایی 5 هزار مسافر در خوزستان فعالیت می‌کنند.
 
وی افزود: 2 دستگاه ریل‌باس در مسیر اهواز ـ اندیمشک، 2 دستگاه در مسیر اهواز ـ بندرامام و یک دستگاه در مسیر اهواز ـ خرمشهر و یک دستگاه ریل‌باس به‌صورت رزرو در مسیرهای محلی به‌كار گرفته می‌شوند.
 
رشیدی تصریح‌کرد: در این مسیرها از ریل‌باس برای جابه‌جایی مسافران استفاده می‌شود که این دستگاه‌ها دارای سیستم‌های سرمایشی مناسب در فصل تابستان و کیفیت خوبی هستند.
مرجع / ایسنا
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ابو امیر دلفی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۷
0
1
چه خوب میشد ساعات حرکت آنها را هم اطلاع رسانی میکردید
captcha
آخرین اخبار