تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۸
کد خبر: ۴۴۲۲۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

در شهرک صنعتی شماره یک اهواز چه می‌گذرد؟

رییس هيات مديره شهرك صنعتي شماره يك اهواز از مسوولان متولی استان خواست تا برای یک‌بار هم که شده از شهرک صنعتی شماره یک اهواز بازدید کرده و از نزدیک از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های این شهرک مطلع شوند.

علی کرانی اظهارکرد: شهرک شماره یک از قدیمی‌ترین شهرک‌های صنعتی کشور است که در حال حاضر از نظر زیرساخت‌ها با شرایط روز هم‌خوانی ندارد.
وی افزود: 168 واحد تولیدی در این شهرک فعالیت می‌کنند که 80 درصد این واحدها تولیدکننده تجهیزات صنعتی هستند.
کرانی تصریح‌کرد: متاسفانه مدیران استان نسبت به این شهرک کم‌لطف هستند؛ ما انتظار داریم که مدیران کلان استان و نمایندگان مجلس از این شهرک و ظرفیت‌های ایجاد شده آن بازدید کنند.
رییس هيات مديره شهرك صنعتي شماره يك اهواز عنوان‌کرد: وقتی مدیران استان از توان و ظرفیت‌های موجود در صنایع به‌ویژه صنایع کوچک استان مطلع شوند قطعا می‌توانند در برنامه‌ریزی‌ها و تصمیم‌گیری‌های آینده استان دقیق‌تر عمل کنند.
وی ادامه‌داد: تا زمانی که امکان و توانایی تولید در استان وجود داشته باشد چرا صنایع بزرگ استان همچون نفت، حفاری و فولاد بايد نیازها و تجهیزات خود را از دیگر استان‌ها تامین کنند. البته نقش حفاری و تعامل آن با واحدهای تولیدی کوچک استان نسبت به سایر صنایع بزرگ سازنده‌تر ملموس‌تر بوده است.
کرانی گفت: اگرچه ما سومین استان صنعتی هستیم اما جایگاه سازندگان و قطعه‌سازان استان بسیار کمرنگ هستند و صنایع کوچک ما آنچنان دیده نمی‌شوند. ما معتقدیم اشتغال در صنایع کوچک است که اگر این صنایع مورد توجه قرار گیرند مي‌توان اشتغال پایداری را ایجاد کرد.
رییس هيات مديره شهرك صنعتي شماره يك اهواز اظهارکرد: ما وجود توانمندی‌ها و ظرفیت‌ها به دلیل نادیده گرفته‌شدن تولیدکنندگان بومی استان، در حال حاضر برخی از واحدهای شهرک تعطیل و یا با کمتر از ظرفیت اسمی خود کار می‌کنند. همچنین انتظار داریم آموزش‌هاي اداره‌كل فنی و حرفه‌ای متناسب با بازار کار و نیاز صنایع باشد.
وی گفت: در صورت استفاده از توان واحدهای تولیدی در شهرک شماره یک اهواز امکان افزایش اشتغال از 1500 فعلی به 5 هزار شغل وجود دارد. در خوزستان 31 شهرك صنعتي وجود دارد كه شهرك شماره يك و سه اهواز از فعال‌ترين آن‌ها محسوب مي‌شود كه اين 2 شهرك با ظرفيت‌هاي بسيار پايين فعاليت مي‌كنند. اگر مديران استان از توان و ظرفيت‌ها آگاهي داشتند، با حمايت از توان فني مي‌توانستند با صادرات اين توليدات براي كشور ارزآوري كنند.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار