نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت محمود احمدی نژاد در عمل ثابت کرد که برای خدمت رسانی وسیع در کشور در پرتو عدالت خواهی و آرمان گرایی گام برداشته است.
ناصر سودانی افزود: اقدامات دولت های نهم و دهم انکار ناپذیر است و ویژگی های مثبتی را در کارنامه خود به ثبت رسانده اند که باید در دولت آتی تقویت شود.
وی یکی از ویژگی های دولت احمدی نژاد را احیای گفتمان امام خمینی (ره) وانقلاب اسلامی دانست و اظهار داشت: انقلاب اسلامی نهضتی آرمان خواهانه و مبتنی بر فرهنگ و باورهای دینی و اخلاقی است.
سودانی خاطرنشان کرد: پیش از آن که نگاه های ما یک جانبه و صرفا به یک بعد سیاسی و اقتصادی معطوف باشد باید به دنبال همه سوء نگری باشیم و خود را سوار بر کشتی بدانیم که به ساحل نجات و جزیره پیشرفت و عدالت نزدیک است.
وی افزود: اگر چه در این مسیر طوفان ها و بحران های زیادی وجود داشت ولی رهبر معظم انقلاب پس از امام راحل با درایت، حکمت، تدبیر و مهارت فوق العاده توانستند بارها کشور و انقلاب را از بحرانی ترین مراحل عبور دهند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: دولت های گذشته نیز با دیدگاه های سیاسی متفاوت و تنوع رویکردهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی خدمات زیادی را به انقلاب و کشور ارایه دادند اما خدمات احمدی نژاد افزون تر و به خوبی قابل مشاهده است.
سودانی بیان کرد: در شرایط بحرانی انجام کارهای سخت هنر مردان سخت کوش است و دولتمردان نهم ودهم ثابت کردند که این هنرمندی را دارا هستند.
وی ادامه داد: اگر دولت آینده نیز در مسوولیت های خود به خوبی موفق شود، انقلاب اسلامی برای همیشه بیمه خواهد بود.
نماینده مردم اهواز در مجلس اضافه کرد: این سنت حسنه باید در کشور جاری شود که دولت جدید وقتی کارنامه و عملکرد دولت قبلی را تحویل می گیرد، فقط اشتباه های آن را بازگو نکند و مشکلات بوجود آمده را صرفا بر دوش دولت قبلی نیندازد و با سیاه نمایی مردم را دچار شک و تردید و بی اعتمادی نسبت به مسوولان نکند.