تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۷
کد خبر: ۴۳۹۶۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دستگاه های شتابدهنده بیمارستان گلستان فعال شدند

مسئول بخش رادیوتراپی بیمارستان گلستان اهواز با اشاره به وقفه کوتاه در کار دستگاه های شتاب دهنده خطی این بیمارستان، گفت: خوشبختانه هم اکنون هر دو دستگاه شتاب دهنده این مرکز مشغول درمان بیماران هستند.

فروزان پورعلی اظهار کرد: با توجه به گرمای بسیار شدید هوا در روزهای آغازین هفتۀ گذشته، دستگاه شتاب دهنده خطی بیمارستان گلستان به دلیل نقص فنی در سیستم خنک کننده، از ادامه کار بازماندند.  
وی افزود: متعاقبا دستگاه دیگر بخش رادیوتراپی این مرکز نیز با اشکال مواجه شد و با توجه به تحریمهای فراگیر غرب و کمیاب بودن قطعات این نوع دستگاه ها، خوشبختانه با تلاش و جدیت کارشناسان، روز پنجشنبه هفته گذشته هردو دستگاه به طور جدی رفع اشکال و به کار درمان بیماران مشغول شدند.
پورعلی گفت: مرکز آموزشی درمانی گلستان جزو معدود مراکزی است که به دستگاه شتاب دهنده خطی با خصوصیات موجود مجهز است و این مرکز با بهترین امکانات در سطح کشور، روزانه به درمان دوره ای بیش از 300 بیمار از استان خوزستان، استانهای همجوار و کشور عراق می پردازد.
مسئول بخش رادیوتراپی بیمارستان گلستان اهواز ادامه داد: در اين مركز از تکنولوژی‌های تصویربرداری نوین استفاده مي‌شود و به اين ترتيب پيشرفت‌هاي شایانی در زمينه تشخیص و طراحی درمان بیماری‌ها حاصل شده است.
وی افزود: دستگاه سوم رادیوتراپی مرکز آموزشی درمانی گلستان نیز توسط بخش خصوصی خریداری شده و پروژه ساخت ساختمان این دستگاه نیز رو به پایان است.  
به گزارش ایسنای خوزستان، شیوه پرتودرمانی (رادیوتراپی) یکی از روشهای درمان بیماران مبتلا به سرطان است که می تواند در کنار جراحی و شیمی درمانی به درمان این بیماران کمک کند.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار