تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۶
کد خبر: ۴۳۹۳۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

31 تيرماه؛ آخرين مهلت ثبت‌نام در جام رمضان اسكيت

علاقه‌مندان جهت شركت در پنجمين دوره رقابت‌هاي اسكيت سرعت جام رمضان مي‌توانند به هيات‌هاي شهرستاني و استان مراجعه و ثبت‌نام كنند.
 
علي آريان‌نژاد، دبير هيات اسكيت استان  اظهاركرد: علاقه‌مندان در هر دو بخش آقايان و بانوان رده‌هاي سني نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان مي‌توانند جهت شركت در اين دوره از مسابقات با مراجعه به هيات‌هاي شهرستاني و استان ثبت‌نام كنند.
 
وي بيان‌كرد: اين مسابقات در ماده‌هاي 100 و 200 متر به صورت تايم‌تريل تك‌مرحله‌اي، در ماده 300 متر به صورت تايم‌تريل دومرحله‌اي و در ماده‌هاي 500 و 1000 متر به صورت گروهي در سه مرحله برگزار خواهد شد.
 
دبير هيات اسكيت خوزستان عنوان‌كرد: اين مسابقات در اهواز از يكم تا 16 مردادماه پس از افطار برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان اهوازي مي‌توانند جهت ثبت‌نام به دفتر هيات واقع در ورزشگاه تختي اهواز مراجعه كنند و براي كسب اطلاعات بيشتر نيز با شماره 09353744766 (فتحي) تماس بگيرند.  
 
وي افزود: علاقه‌مندان در شهرستان‌ها نيز مي‌توانند جهت ثبت‌نام در اين دوره از رقابت‌ها، به هيات‌هاي شهرستاني مراجعه و ثبت‌نام كنند. شركت‌كنندگان در تمام شهرستان‌ها ازجمله اهواز تا 31 تيرماه جهت ثبت‌نام فرصت دارند.
 
آريان‌نژاد يادآورشد: مرحله اول اين رقابت‌ها كه در هر شهرستان به صورت مجزا برگزار مي‌شود، پس از مشخص شدن قهرمان هر شهرستان، 20 مردادماه مرحله پاياني آن با حضور قهرمانان هر شهرستان به صورت استاني در اهواز انجام مي‌شود.

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار