تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۲ - ۱۸:۱۰
کد خبر: ۴۳۸۸۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

تلاش برای آوردن كامكارها و شجريان به اهواز

مدير شركت فرهنگي و هنري آواي آيين بيان كرد: در اولين فرصت و به زودي كنسرت گروه موسيقي كامكارها و كنسرت همايون شجريان را براي علاقه‌مندان اهوازي برگزار مي‌كنيم.  
 
حميدرضا خنجدي  گفت: استقبال از كنسرت علي قمصري در اهواز بسيار خوب بود و من خوشحال هستم كه همشهريان به كنسرت علي قمصري آمدند و اين نوع موسيقي را دوست داشتند. در سالن كسي نبود كه براي گذراندن وقت آمده باشد بلكه كساني حاضر بودند كه نسبت به موسيقي سنتي نگرش تخصصي دارند.  
 
وي افزود: اين موضوع اين نويد را به ما مي‌دهد كه بتوانيم باز هم در زمينه موسيقي فاخر ملي كنسرت‌هاي فاخر ايراني و سنتي برگزار كنيم.  
 
او درباره كنسرت‌هاي آينده شركت فرهنگي و هنري آواي آيين خاطرنشان كرد: در آينده در زمينه موسيقي سنتي برنامه‌هاي بسيار خوبي را تدارك ديده‌ايم. كنسرت گروه موسيقي «كامكارها» را در اهواز برگزار مي‌كنيم و به احتمال زياد كنسرت همايون شجريان را براي علاقه‌مندان اهوازي اجرا خواهيم كرد.
 
اين هنرمند موسيقي اظهار كرد: در اولين فرصت و به زودي زمان برگزاري اين دو كنسرت موسيقي ملي را در اهواز به همشهريان اهوازي اعلام مي‌كنيم. به دليل علاقه مردم اهواز به اين نوع موسيقي، سخت پيگير برگزاري اين گونه كنسرت‌ها در شهر اهواز هستيم.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار