تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۷
کد خبر: ۴۱۷۷۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

راه اندازی آزمایشگاه سنجش آلودگی آب در خوزستان

 طی آیینی با حضور مسوولان محلی نخستین آزمایشگاه سنجش آلودگی آب در شمال خوزستان روز یکشنبه در اداره حفاظت محیط زیست دزفول راه اندازی شد.
 
معاون محیط انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان خوزستان در این آیین در سخنانی بر توسعه همکاری در راستای توسعه فعالیت های زیست محیطی در این شهرستان تاکید کرد.
 
وی ابراز امیدواری کرد:با این فعالیت ها گام های بلندی در جهت ارتقای فرهنگ زیست محیطی در منطقه برداشته می شود.
 
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دزفول نیز اعتبار هزینه شده برای راه اندازی آزمایشگاه سنجش آلودگی آب را یک میلیارد ریال عنوان کرد و گفت:این آزمایشگاه با مساحت 36 متر مربع در اداره حفاظت محیط زیست دزفول راه اندازی شد.
 
فرهاد قلی نژاد افزود: هدف از راه اندازی این آزمایشگاه سنجش وتشخیص آلودگی آب وفاضلاب در سطح شمال خوزستان می باشد.
 
وی اظهار داشت :با بهره برداری از این آزمایشگاه شهرستان دزفول برای سنجش میزان آلودگی های موجود در آب خودکفا خواهد بود و شهرهای همجوار را نیز تحت پوشش قرار خواهد داد.
 
قلی نژاد گفت:در سال 90 نیز آزمایشگاه سنجش آلودگی هوا نیز در دزفول بهره برداری شد و روزانه میزان ذرات معلق در هوا اندازه گیری می شود.
 
رییس اداره حفاظت محیط زیست دزفول افزود:در نظر داریم دومین مرکز سنجش آلودگی هوا را در یکی از میادین پرترافیک شهر راه اندازی کنیم و شهروندان می توانند میزان ریزگردها و آلودگی های ترافیکی را از طریق مانیتور مشاهده کنند.
 
در این آیین قسمت ها و دستگاه های آزمایشگاه سنجش آلودگی آب توسط کارشناسان معرفی شد
مرجع / ایرنا
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۰
0
0
خاحالا به فرض اب الوده وپرازگل وبی کیفیت بودمثل همیشه چی میخوان بکنن واسه رفع مشکل
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۰
0
0
آب لجن دیگه سنجش می خواد؟!!!
captcha
آخرین اخبار