تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۱۶
کد خبر: ۴۱۴۰۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

میزان باسوادی درخوزستان؛بیش از 90 درصد

رئیس نهضت سوادآموزی خوزستان گفت: رشد باسوادی در خوزستان در چند سال گذشته خوب است و میزان با سوادی در استان بیش از 90 درصد است.

موسی شیخی اظهارکرد: گروه هدف برای بررسی تعداد بی‌سوادان سنین 10 تا 49 سال است که 293 هزار و 417 نفر از این گروه سنی در خوزستان بی‌سواد هستند.

وی با اشاره به اینکه میزان باسوادی در خوزستان بیش از 90 درصد است بیان داشت: رشد باسوادی در استان در چند سال گذشته خوب بوده است و بیشترین تعداد بی‌سوادان در شهرهای اهواز، دزفول و شوش هستند و کمترین آن‌ها در هفتکل، هندیجان و لالی است.

رئیس نهضت سوادآموزی خوزستان بر ضرورت عزم استان برای ریشه‌کنی بی‌سوادی تاکید کرد و اذعان داشت: برای ریشه‌کنی بی‌سوادی در استان، به وجود آوردن نیاز به سواد در فرد بی‌سواد یک ضرورت است و تا زمانی که خود فرد نخواهد نمی‌توان او را مجبور به کاری کرد.

وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته 60 هزار و 826 نفر زیر پوشش نهضت سوادآموزی خوزستان قرار گرفتند و توانستند از نعمت سواد برخوردار شوند.

شیخی به عدم کارآیی دعوت چهره به چهره و حضور در درب منازل افراد محروم از سواد اشاره کرد و تصریح کرد: پخش برنامه‌های تبلیغی و ترویجی از صدا و سیما در زمینه ریشه‌کنی بی‌سوادی و ترغیب افراد بی‌سواد به سوادآموزی، از روش‌های سنتی کاربردی‌تر و موثرتر است.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار