تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۳
کد خبر: ۴۱۰۷۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

2 کودک مینوشهری طعمه کانال آب شدند

عصر روز گذشته دو دختر چهار ساله و هشت ساله مینوشهری در کانال آب همین منطقه غرق شدند و جان دادند.

دو دختر چهار ساله و هشت ساله مینوشهری در کانال آب کشاورزی همین منطقه غرق شدند و جان دادند.

این دو کودک که دخترخاله بودند هنگام بازی در کنار یکی از نهرهای مینوشهر که بدون هیچ‌گونه مرز و حصاری بوده در آب سقوط می‌کنند و غرق می‌شوند.

کودک چهار ساله که در حال دست و پا زدن بوده است کودک هشت ساله را متوجه خود می‌کند که وی برای نجات دخترخاله کوچکتر خود را درون کانال آب می‌اندازد.

بیشتر از چند دقیقه به طول نمی‌انجامد که هر دو کودک جان خود را از دست می‌دهند و قربانی آب‌های بی‌رحم می‌شوند.

با وجود تلاش‌های صورت گرفته تاکنون مسئولان در این خصوص اطلاعاتی در اختیار خبرنگار خبرگزاری فارس خوزستان قرار نداده‌اند.

و این بار فاضلاب که نه آب‌های جاری منجر به ربودن جان کودکان مردم این مناطق شده است و خاطره تلخ سقوط کودکان در فاضلاب‌های شهرستان آبادان را تداعی کرده است.
مرجع / فـارس
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
بحراني
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۲
0
1
باسلام
من ازآشنايان اين دوكودك هستم واقعاجاي تاسف داره كه براي جان مردم وبخصوص براي كودكان ارزشي قائل نيستن وجوابگوي ازدست دادن اين عزيزان كيست چرااين كانالها بدون حفاظ دربين خانه هاي مردم رها شده اند اميدوارم كه مسولان درپيشگاه خدا جوابگو باشند.
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۳
0
0
مسئولان عزیز وزحمتکش به فکر آخرت خود باشید زیرا آه مردم شما را خواهد گرفت
به خانواده های داغدار این عزیزان ومنطقه جزیره مینو این مصیبت را تسلیت میگویم
captcha
آخرین اخبار