تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۸
کد خبر: ۴۰۵۴۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رييس هيات ووشو خوزستان:

فقط در صورت وجود اسپانسر در ليگ‌های کشوری شرکت می‌کنیم

هيات ووشو خوزستان كه دو تيمش سال گذشته به دليل مشكلات مالي از ادامه حضور در ليگ‌هاي كشوري انصراف دادند، امسال فقط در صورت وجود اسپانسر تيم‌داري مي‌كند.

امير هواشمي، رييس هيات ووشو استان اظهاركرد: امسال در رده‌بندي هيات‌هاي كشور نهم شديم در حالي‌كه سال گذشته چهاردهم شده بوديم. از اين نظر پيشرفت خوبي داشتيم و اگر فرشاد عربي مصدوم نمي‌شد و مقام قهرماني مسابقات انتخابي را كسب مي‌كرد، بازهم رتبه بهتري در رنكينگ استان‌ها به دست مي‌آورديم.
وي درمورد وضعيت تيم‌هاي رده‌هاي سني مختلف استان گفت: چندين تيم آماده در رده‌‌هاي مختلف داريم تا اگر مسابقاتي باشد، در آن‌ها شركت كنيم. امسال در بخش تالو رشد زيادي داشتيم و در بخش بانوان هم مقام كسب كرده‌ايم. در حال حاضر به ‌جز فرشاد عربي، رضا خلف‌زاده نيز فيكس تيم‌ملي است.
هواشمي بيان‌كرد: در حال‌ حاضر روي توسعه كمي شهرستان‌ها كار مي‌كنيم تا امكانات را در شهرستان‌هاي جديد مانند كارون، لالي و انديكا توسعه دهيم. در زمينه استعداديابي نيز خوب كار كرده‌ايم و اکنون داريم نتيجه آن را مي‌بينيم. مسابقات انتخابي رده‌هاي پايه استان به همين منظور برگزار مي‌شود تا استعدادها شناسايي و وارد اردوي تيم استان شوند.
وي عنوان‌كرد: در بخش ساندا نيز بانوان و آقايان وضعيت خوبي دارند و اگرچه رقابت‌ها در سطح كشور سخت شده است اما در صورتي كه اردو برگزار كنيم، مي‌توانيم وضعيت موجود را حفظ كنيم.
رييس هيات ووشو استان درمورد برنامه هيات براي شركت تيم‌ها در ليگ‌برتر گفت: در صورتي كه اسپانسر پيدا نكنيم در ليگ‌برتر شركت نمي‌كنيم. با چند شركت صحبت كرده‌ايم ولي بايد ببينيم چطور مي‌شود. سال گذشته تيم بانوان و جوانان‌مان از ليگ‌های کشوری انصراف دادند و تيم بزرگسالان آقايان نيز با سختي ليگ را تمام كرد.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار