معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي خوزستان گفت: ميزان توليد گوشت قرمز در دو ماهه امسال 10 هزار و 633 تن بود كه نسبت به مدت مشابه سالگذشته 3.2 درصد افزايش داشته است.
محمد مشكورزاده عنوان كرد: در زمينه توليد شير نيز طي 2 ماه گذشته 86 هزار و 241 تن شير توليد شد كه اين ميزان در مقايسه با دو ماه سالگذشته افزايش 2.1 درصدي را نشان ميدهد.
وي افزود: همچنين از ابتداي سالجاري تا پايان ارديبهشتماه 8 هزار و 701 تن گوشت مرغ توليد شد كه اين ميزان نشان دهنده افزايش 0.3 درصدي است.
معاون بهبود توليدات دامي جهاد كشاورزي خوزستان بيانكرد: مقدار توليد تخممرغ در استان در دو ماهه نخست سال يكهزار و 86 تن بود كه اين ميزان مقايسه با مدت مشابه سالگذشته 3.5 درصد افزايش يافته است.